Головна Новини Світ Росія Опозиція РФ пояснила, чому не можна прийти до змін у Росії мирним шляхом
commentss НОВИНИ Всі новини

Опозиція РФ пояснила, чому не можна прийти до змін у Росії мирним шляхом

Не можна дійти змін у Росії мирним шляхом і без кровопролиття, про це заявив російський опозиціонер Ілля Пономарьов. За його словами, неможливо, щоб українці все зробили замість росіян

1 квітня 2024, 15:26
Поділіться публікацією:

Як зазначив Ілля Пономарьов, ще до повномасштабного вторгнення Росії до України 24 лютого 2022 року він вірив у політичний процес. Але після того, як РФ розпочала повномасштабну війну, такі дискусії не мають сенсу.

Опозиція РФ пояснила, чому не можна прийти до змін у Росії мирним шляхом

Ілля Пономарьов

"Ми перебуваємо у стані війни. Л'ється кров, гинуть невинні люди. А війни виграються зброєю та солдатами"
, — наголосив Пономарьов.

За його словами, не може бути такого, щоб українці зробили всю роботу за росіян.

"Не може бути, щоб українці воювали та вмирали тисячами, а ми, росіяни, пасивно чекали, як ягнята. Як ви собі це уявляєте? Щоб українці виграли війну за нас, а ми після її закінчення повернулися до Москви і сформували новий уряд? Я з цим не згоден",
— сказав Пономарьов.

При цьому він наголосив, що кілька тисяч добре озброєних та мотивованих росіян спокійно можуть дійти до Москви, не зустрівши опору. За його словами, Пригожин продемонстрував частину концепції, яка стосувалася маршу на Москву, а товариші з Таджикистану продемонстрували частину концепції щодо заняття Москви.

Водночас, Пономарьов висловив упевненість, що смертну кару в Росії відновлять у дуже обмеженому режимі. Після великої дискусії та соціалістичних змагань виступить кремлівський диктатор Володимир Путін, як головний "європеєць" і освічений правитель із промовою, що смертна кара – це некультурно і відновлювати її потрібно лише для одного складу – це терористи.

"Під тероризм, а відповідно під страту, вони підводитимуть бійців добровольчих підрозділів, які на фронті",
— додав Пономарьов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що, на думку Пономарьова, головною метою російських повстанців є знищення режиму Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини