Головна Новини Світ Росія Організаторці "голої вечірки" в РФ заблокували рахунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Організаторці "голої вечірки" в РФ заблокували рахунки

Заборгованість Насті Івлєєвої сягнула 11 мільйонів рублів

16 червня 2024, 22:20
Поділіться публікацією:

Співробітники податкової  служби РФ  заблокували  рахунки відомої блогерки  Насті Івлєєвої. Її  податкові борги  нараховують  більше 11,3 мільйона рублів.

Організаторці "голої вечірки" в РФ заблокували рахунки

Настя Івлєєва (фото з відкритих джерел)

Колишня ведуча "Орла та решки", яка  святкувала день народження на території окупованого Донбасу, поки ніяк не коментує  блокування рахунків. Як інформують  російські ЗМІ, доступ до коштів  блогерці обмежили сьогодні, 14 червня. В повідомленні  йдеться, що податкова  закликає   боржницю  негайно  сплатити штрафи.  

Тим  більше,  коли вона не гаситиме заборгованість найближчим часом,  то не зможе   виїхати за кордон. Ще в Насті є  два інші  штрафи на суму в 3 тисячі рублів, так само за  несплату податків.

Представники служби зацікавились  "павшою" зіркою опісля її скандальної "голої" вечірки в минулому році. Тоді  Івлєва  втрапила під культуру "скасування" в РФ, від  контрактів з нею відмовились рекламодавці, забули  друзі. Після скандальної вечірки  окупаційна влада  зайнялась аналізом її роботи. Податкова  виявила, що вона заборгувала за три останні роки більше  137 мільйонів рублів.

Ще й на  Настю  наклали штраф на 50 тисяч рублів за дискредитацію російської армії.

Після цього блогерка  влаштувала  "публічне каяття". Вона  говорила про  свою любов до Путіна та РФ, ще попросила вибачення, що,  коли гинуть росіяни на війні, вона влаштувала вечірку. Настя навіть звернулась за  допомогою до Бога, часто  відвідувала до церкви. Як вона висловилась,  саме храм допоміг  блогерці  переосмислити складний період.

Далі ця прихильниця  Путіна незаконно побувала в окупованій Донеччині.  Але все це  не помогло знаній телеведучій і зараз  вона може залишитись без нічого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини