Головна Новини Світ Росія "Пацан сказав - пацан зробив": Лавров розповів, який документ Росія чекає від НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пацан сказав - пацан зробив": Лавров розповів, який документ Росія чекає від НАТО

Лавров, говорячи про "гарантії безпеки" заявив, що "поняття" повинні дотримуватися на міжнародному рівні

18 лютого 2022, 15:20
Поділіться публікацією:

Росія і США поки що слабко вдалося просунутися на шляху до узгодження "гарантій безпеки", адже неможливо дійти якогось конкретного рішення, якщо досі Москві та Вашингтону так і не вдалося виробити якусь концептуально-політичну основу взаємодії. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю "RT" висловив глава МЗС Росії Сергій Лавров.

"Пацан сказав - пацан зробив": Лавров розповів, який документ Росія чекає від НАТО

Сергій Лавров. Фото: liga.net

Міністр зазначив, що Москва вважає, що без дотримання "гарантій безпеки" сторони не мають можливості дійти якогось компромісного рішення. Тому що США, і Росія зобов'язані дотримуватися " гарантії безпеки " .

Цікаво, що для того, щоб наголосити на важливості документа про "гарантії безпеки" Лавров використав фразу "пацан сказав – пацан зробив".

За словами Сергія Лаврова, Росія продовжуватиме домагатися від США дотримання раніше обумовлених домовленостей і вимагати, щоб вони були підкріплені підписами.

"Поняття" мають дотримуватися і на міжнародному рівні", — наголосив дипломат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський розповів, чому відстань України до членства в НАТО так і не скорочується. Президент упевнений, що причина не лише у Росії, яка відкрито попереджає, що не допустить членства України у НАТО. За словами глави української держави, проти членства України в Альянсі також виступають деякі країни-члени НАТО, вони намагаються підігравати Москві, блокуючи всі спроби зближення Києва та НАТО. При цьому Зеленський відмовився називати ці країни, пославшись на те, що Україна переживає непростий час і не зацікавлена у новому дипломатичному скандалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини