Головна Новини Світ Росія Паніка на російському телебачені: експерти бояться програшу у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Паніка на російському телебачені: експерти бояться програшу у війні

Пропагандисти на російському телебаченні заявляють, що можуть програти війну в Україні через західну зброю

7 березня 2023, 13:07 comments3000
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В ефірі пропагандистського шоу Ольги Скабєєвой прозвучало питання на чиєму боці час у війні. Неочікувано російський експерт сказав, що Україна має більше шансів на перемогу через поставки західної військової техніки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter українського державного діяча Антона Геращенка.

Паніка на російському телебачені: експерти бояться програшу у війні

Росіяни бояться, що Україна переможе у війні. Фото з відкритих джерел

Радник МВС України Антон Геращенко на своїй сторінці у Twitter поділився кадрами з пропагандистського шоу на російському телебаченні. Під час ефіру учасники обговорюють війну в Україні, і один з експертів зазначає, що зараз час на боці України. Адже Україна отримає потужну підтримку країн заходу.

"Мені здається, що з кожною поставкою, з кожною передачею західної зброї Збройні сили України набувають все більше наступальної, оперативної та бойової спроможності. Тому час наразі на їхньому боці", — каже він.

Разом з тим, російський експерт стверджує, що війну потрібно завершувати якнайшвидше, адже в підсумку Росія може зазнати поразки.

"Нам потрібно якнайшвидше припинити цей конфлікт, на мій погляд", — говорить учасник пропагандистського шоу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник російського міністерства оборони Сергій Шойгу пояснив, чому армія РФ має захопити Бахмут. На його думку, таким чином війська Російської Федерації зможуть просунутись далі, у глиб території України.

Також "Коментарі" писали, що Російська Федерація боїться купувати ракети в Ірану, адже Україна може отримати потужну зброю - союзники нададуть ракети ATACMS радіусом ураження до 300 км.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ххххх

7 березня 2023, 14:22

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини