Головна Новини Світ Росія Паніки немає, але валимо: блогерка з Росії, яка живе у комплексі, тікає з Москва-Сіті через дрони (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Паніки немає, але валимо: блогерка з Росії, яка живе у комплексі, тікає з Москва-Сіті через дрони (ФОТО)

Блогери бігом залишають столицю терористичної держави - Москву

2 серпня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Відома в РФ виконавиця та блогерка  Анастасія Созонник, яка має квартиру  в одній з башт Москва-Сіті  в російській столиці, оприлюднила відеоролик, де всім  повідомляє, що "ніякої паніки немає".

Паніки немає, але валимо: блогерка з Росії, яка живе у комплексі, тікає з Москва-Сіті через дрони (ФОТО)

Блогерка Анастасія Созонник (фото з відкритих джерел)

Як вона стверджує,  пізньої ночі  на  їх  бізнес-центр  летів безпілотник, і це наробило багато галасу навколо, повідомляє вона в соціальних мережах.

"Всі наші друзі в шоці (неценз. — авт) були від гуркоту", — написала  Созонник.

Співачка ще миттєво   показала  придбаний квиток на літак, саме таким швидким способом блогерка   має намір рятуватись  втечею з Москви, яка є   столицею  держави-агресорки.

Що цікаво, хоч  Анастасія  вже має  квиток  та  "звалює" з  російської столиці, дівчина водночас  добавляє два заспокійливих слова, що "ніякої паніки немає".

Паніки немає, але валимо: блогерка з Росії, яка живе у комплексі, тікає з Москва-Сіті через дрони (ФОТО) - фото 2

Напевно, їй  таки  "спустили" методичку  та "ніжно попросили" не розводити паніки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Кремлі відреагували на атаку безпілотників по Москві. Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на чергову атаку безпілотників по російській столиці. Представник Кремля заявив, що "загроза очевидна". В ніч на перше серпня безпілотники атакували елітний бізнес-центр у Москві. За словами московського мера Сергія Собяніна дрони пошкодили фасад "Москва-сіті" на 21 першому поверсі. У цьому хмарочосі розташовані офіси працівників трьох російських міністерств та привілейованої частини російського суспільства.

На чергову атаку дронів по бізнес-центрі у Москві відреагував також радник міністра МВС Антон Геращенко. Український чиновник вважає, що удари по столиці Росії викривають чергову брехню Кремля, який стверджував, що може захистити своє населення.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини