Головна Новини Світ Росія Патріарх Кирило закликав молитися за здоров'я Путіна: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Патріарх Кирило закликав молитися за здоров'я Путіна: яка причина

Заклик присвячений ювілею російського диктатора

7 жовтня 2022, 08:00 comments2067
Поділіться публікацією:

Російський патріарх Кирило закликав росіян та духовенство два дні "молитися за здоров'я" президента Росії Володимира Путіна. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє сайт РПЦ.

Патріарх Кирило закликав молитися за здоров'я Путіна: яка причина

Патріарх Кирило. Фото: з відкритих джерел

Заклик Кирила пролунав у зв'язку із ювілеєм російського диктатора Путіна. Сьогодні президенту РФ виповниться 70 років. У частину цього свята за здоров'я кривавого диктатора нібито треба молитися щонайменше два дні, щоб Всевишній послав російському лідеру довгі роки життя. Кирило навіть вирішив затвердити тексти для двох різних молитов, які також з'явилися у відкритому доступі.

"Патріарх Кирило вважав за необхідне всім віруючим "піднести в цей день старанну домашню молитву про здоров'я глави держави російського". Молитися за здоров'я президента священики будуть у день його народження, 7 жовтня, і наступного дня, коли святкують Сергія Радонезького", — йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський вкотре звернувся до росіян, наголосивши, що вони вже програли, а також припустивши, що все більше громадян РФ розуміють, що вони, які насильно мобілізуються, мають загинути просто тому, що один людина не хоче припинити війну. Що можна сказати про вплив мобілізації на ситуацію до? Чи є ймовірність, що коли "мобики" підуть назад у гробиках, це якось розхитає ситуацію та прискорить повалення Путіна? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — новий санкційний удар від ЄС : коли Росія його відчує — що найбільше постраждає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини