Головна Новини Світ Росія Патріарх Кирило заступився за митрополита Павла: що заявив
commentss НОВИНИ Всі новини

Патріарх Кирило заступився за митрополита Павла: що заявив

Патріарх Кирило закликав міжнародні організації сприяти звільненню скандального митрополита з-під варти

15 липня 2023, 15:25
Поділіться публікацією:

Новина про арешт екс-намісника Києво-Печерської лаври Павла (Паші Мерседеса) очікувано підірвала інформаційний простір країни-агресора. Як повідомляє пропагандистське інформагенство "РІА Новини", одіозний патріарх Кирило звернувся з посланням до представників церков, генсеків ООН, ОБСЄ та Ради Європи у зв'язку з арештом митрополита УПЦ МП.

Патріарх Кирило заступився за митрополита Павла: що заявив

Патріарх Кирило. Фото: із відкритих джерел

У своєму зверненні російський патріарх, який благословляє окупаційні війська на вбивства українців, закликав вжити заходів для захисту митрополита УПЦ МП. Кирило заявив, що, якщо Павло Лебідь перебуватиме за ґратами, це може призвести до його смерті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — понад рік триває повномасштабна війна в Україні, більше року продовжують гинути як громадянські, так і військові України, але це досі так і не стало вагомою підставою для скандального митрополита УПЦ Московського патріархату Павла Лебедя (" Паша Мерседес") публічно назвати РФ — країною-агресором. У суді, де священнослужителю УПЦ МП висунули нові звинувачення, він відзначився дивною заявою – що не визнає агресії Росії проти України.                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло, чи потрібно заборонити в Україні діяльність УПЦ МП – результати опитування.

Раніше "Коментарі" писали – навіщо знадобився домашній арешт митрополита Павла, якому ще у квітні вручили підозру у розпалюванні міжконфесійної ворожнечі та запереченні дій країни-агресора. Суд надіслав його під домашній арешт. Експерти розповіли, як треба вчинити з УПЦ Московського патріархату.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/208928
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини