Головна Новини Світ Росія Патрушеву знайшли принизливу посаду: ким працюватиме колишній могутній голова Ради безпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

Патрушеву знайшли принизливу посаду: ким працюватиме колишній могутній голова Ради безпеки

Колишнього голову Ради безпеки Миколу Патрушева призначили на посаду помічника кремлівського диктатора Володимира Путіна. За інформацією Дмитра Пєскова, тепер він займатиметься питаннями кораблебудування

14 травня 2024, 12:57 comments3164
Поділіться публікацією:

Микола Патрушев, який раніше очолював Радбез Росії, отримав нову посаду. Його призначили помічниками кремлівського диктатора Володимира Путіна. Втім, поки що остаточно зрозуміти, перелік завдань, якими він займатиметься, складно.

Патрушеву знайшли принизливу посаду: ким працюватиме колишній могутній голова Ради безпеки

Микола Патрушев

Втім, як повідомив спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, Патрушев тепер "займатиметься питаннями кораблебудування".

"Це буде однією з основних сфер його кураторства. Будуть і інші, можливо",
– зазначив речник кремлівського диктатора.

Крім того, пост помічника Путіна отримав Олексій Дюмін, який раніше обіймав посаду губернатора Тульської області, а також колишній міністр освіти РФ Андрій Фурсенко та екс-глава мінкультури Володимир Мединський. Як повідомив Пєсков, Дюмін займатиметься в адміністрації президента питаннями ОПК, спорту і займатиметься держрадою.

Також відомо, що пост глави адміністрації кремлівського диктатора Путіна знову обійняв Антон Вайно, а Максим Орєшкін, який раніше був помічником Путіна, став заступником керівника адміністрації президента.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін провів низку кадрових перестановок. Наприклад, звільнив міністра оборони Сергія Шойгу і відправив його працювати головою Ради безпеки. Як зазначив Пєсков, не можна говорити про те, що Шойгу понизили на посаді, оскільки посада голови Ради безпеки передбачає вирішення широкого кола питань і дає доступ до президента Путіна.

При цьому є думка, що Шойгу звільнили заради того, щоб відправити у відставку Миколу Патрушева, який лобіював свого сина в наступники Путіна. Кремлівський диктатор вирішив послабити Патрушева і прибрав його з посади голови Ради безпеки. Також є думка, що таким чином він йому ще й помстився за "путч Пригожина", коли той йшов на Москву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини