Головна Новини Світ Росія Перемоги та танці на могилах солдатів: у Москві розмістили плакати із зазначенням років 1945-2022
commentss НОВИНИ Всі новини

Перемоги та танці на могилах солдатів: у Москві розмістили плакати із зазначенням років 1945-2022

Російські пропагандисти знову вирішили блиснути креативом

2 травня 2022, 11:50 comments2080
Поділіться публікацією:

Напередодні 9 травня у росії набирає обертів угар перед Днем перемоги. Але, якщо в попередні роки російські пропагандисти активно розповсюджували брехливі гасла, то тепер почали спотворювати дати, приміряючи їх з того, що відбувається в наші дні. Так, у Москві з'явилися плакати до 9 травня, коли росіяни відзначають свій День перемоги у Другій світовій. На них окрім слова "перемога" видно дати "1945-2022". Як повідомляє портал "Коментарі", на цей факт звернула увагу російська журналістка Тетяна Фельгенгауер. У Twitter вона розмістила фото після побаченого на московських вулицях.

Перемоги та танці на могилах солдатів: у Москві розмістили плакати із зазначенням років 1945-2022

Плакати у росії. Фото: з відкритих джерел

Тетяна Фельгенгауер поцікавилася, про що можуть говорити ці дати і чи у своєму розумі ті, хто затверджував такі плакати.

Журналіста наголосила, що раніше подібні плакати з датами 1945-2022 їй не доводилося бачити. Водночас деякі передплатники Тетяна Фельгенгауер зазначили, що такий креатив російських пропагандистів був би й раніше. Інші користувачі соцмережі зазначали, що поки що хвилюватися не варто, тому що в даному випадку акцент зроблено на тому, щоб відрахувати, скільки минуло років від перемоги 1945 року до нинішнього року.

Також користувачі соцмережі звернули увагу, що дати 1945-2022 є на деяких ювілейних товарах, які спеціально випустили до Дня перемоги.

Були й такі користувачі соцмережі, які почали стверджувати, що влада в Росії почала спотворювати поняття "боротьби з нацизмом", бо там не залишилося більше тих, хто реально з ним боровся. Також були й ті, хто побачив поганий знак для росії в таких датах, які свідчу, що до 2022 року росія перемагала, а потім почалася суцільна смуга поразок.

Читайте також на порталі "Коментарі" – військовий історик назвав дату, коли Україна отримає перевагу над росією на фронті.

Перемоги та танці на могилах солдатів: у Москві розмістили плакати із зазначенням років 1945-2022 - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини