Головна Новини Світ Росія Перші реакції з Росії на приїзд Джо Байдена в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Перші реакції з Росії на приїзд Джо Байдена в Україну

З'явилась реакція російського депутата на приїзд президента США Джо Байдена в Україну.

20 лютого 2023, 15:43 comments6488
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Віце-спікер Держдуми Михайло Шеремет назвав візит Джо Байдена до Києва "провокацією" та пригрозив, що "зворотний відлік для Зеленського почався". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Перші реакції з Росії на приїзд Джо Байдена в Україну

Президент США Джо Байден в Україні. Фото: з відкритих джерел

Президент США Джо Байден здійснив неочікуваний візит до України 20 лютого. Під час приїзду американський президент відвідав Михайлівський Золотоверхий собор в Києві та зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським.

Російські політики не змогли звернути увагу на приїзд президента США Джо Байдена, і очікувано почали повторювати російську пропаганду та погрожувати Україні.

"Це провокація, інакше це не назвати. Візит на територію країни, яка є стороною конфлікту, є кричущим кроком, який матиме нещадні наслідки для київського режиму", — заявив депутат фракції "Єдина Росія" Михайло Шеремет.

Типово для російського депутата, Шеремет у своїх погрозах порівняв американського президента з фашистами.

"З приїздом Байдена для Зеленського почався зворотний відлік, а американський народ має усвідомити, що їхнім горе-правителям потрібна лише війна. Такі як Байден та його команда – це ганьба американського народу, як фашисти є ганьбою для німецького", — намагається критикувати приїзд Байдена до України російський політик.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Байден в Києві оголосить про збільшення постачання зброї для України.

Також "Коментарі" писали про Володимира Зеленського, який вважає, що президент Франції Еммануель Макрон марнує час на розмови з російським диктатором Володимиром Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини