Головна Новини Світ Росія Пєсков намагався дотепно відповісти про двійників та хвороби Путіна, але все пішло не так (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков намагався дотепно відповісти про двійників та хвороби Путіна, але все пішло не так (ФОТО)

Пєсков лише спровокував нову хвилю насмішок

24 жовтня 2023, 21:10
Поділіться публікацією:

В мережі передають  чутки, ніби в російського президента  Володимира Путіна ставсь серцевий напад і тому  він мусить  користуватись послугами   наявних двійників. Президентський  спікер Дмитро Пєсков прокоментував це  повідомлення,  сказавши, що  такий сигнал -  "утка", а з кремлівським господарем  ніби все добре. Але його відповідь   тільки  переконує всіх, що з Путіним щось  трапилось.

Пєсков намагався дотепно відповісти про двійників та хвороби Путіна, але все пішло не так (ФОТО)

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

Коментар  Пєскова про відсутність двійників у президента   наводять  російські ЗМІ. Разом з тим, за словами  спікера Путіна, це — застереження, що глава Кремля  не має двійників "що стосується роботи і так далі".

"Я вам можу сказати, що ніяких немає двійників, що стосується роботи і так далі. Знаєте, це стосується категорії абсурдних інформаційних уток, які із завидною завзятістю обговорює ціла низка ЗМІ. І нічого, окрім посмішки, це, звичайно, не викликає", — заявляє Пєсков.

Але прес-секретар Путіна, як і  інші  офіційні російські  представники дуже часто обманюють, що  і в цій ситуації його  коментар  сприймається  з точністю навпаки. Тому після  цього багато хто  переконаний, що зараз  точно  здогадуються, що в Путина проблеми з самопочуттям  і є двійники.

"Ну значить точно двійники у справі, вусатий правду не скаже!", "Я взагалі-то у двійників не вірив, поки Пєсков це не спростував", —  обговорюють ситуацію в мережі її учасники, залишаючи коментарі.

Ще в мережах активно  реагують на слово "утка". Там  відразу з’явились фотожаби.

Пєсков намагався дотепно відповісти про двійників та хвороби Путіна, але все пішло не так (ФОТО) - фото 2
Пєсков намагався дотепно відповісти про двійників та хвороби Путіна, але все пішло не так (ФОТО) - фото 3
Пєсков намагався дотепно відповісти про двійників та хвороби Путіна, але все пішло не так (ФОТО) - фото 4
Пєсков намагався дотепно відповісти про двійників та хвороби Путіна, але все пішло не так (ФОТО) - фото 5

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Путіна зупинилося серце22 жовтня міг стати одним з найсвітліших днів в історії, адже російський диктатор Володимир Путін опинився при смерті. Президенту РФ стало погано в одній із його резиденцій – він упав у спальні, судомно вигинався на підлозі, захиливши очі. Лідером росіян, що лежить на підлозі, знайшли співробітники його служби безпеки, які перебували на чергуванні. Вони й викликали бригаду медиків. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини