Головна Новини Світ Росія У Путіна зупинилося серце: ЗМІ дізналися деталі інциденту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна зупинилося серце: ЗМІ дізналися деталі інциденту

Російського диктатора реанімували у його резиденції, повідомили журналісти

23 жовтня 2023, 09:54 comments10392
Поділіться публікацією:

22 жовтня міг стати одним з найсвітліших днів в історії, адже російський диктатор Володимир Путін опинився при смерті. Президенту РФ стало погано в одній із його резиденцій – він упав у спальні, судомно вигинався на підлозі, захиливши очі. Лідером росіян, що лежить на підлозі, знайшли співробітники його служби безпеки, які перебували на чергуванні. Вони й викликали бригаду медиків. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив Telegram-канал "Генерал СЗР".

У Путіна зупинилося серце: ЗМІ дізналися деталі інциденту

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"…Вчора близько 21:05 за московським часом співробітники служби безпеки… почули шум і звуки падіння, що долинали зі спальні президента. Два співробітники служби безпеки негайно пішли до спальні президента і побачили Путіна, що лежить на підлозі біля ліжка та перевернутий столик з їжею та напоями. Ймовірно, під час падіння президент зачепив і обрушив на підлогу стіл і посуд…", — йдеться у повідомленні каналу.

Зазначається, що лікарі зуміли вжити всіх необхідних заходів, щоб урятувати президента РФ, адже у нього сталася зупинка серця. Після всіх необхідних реанімаційних заходів серце вдалося запустити і Путін знову прийшов до тями.

У каналі зазначають, незважаючи на те, що стан російського диктатора знову прийшов у норму, він перебуває під постійним наглядом лікарів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські пропагандисти все частіше починають зриватися, намагаючись вирватися за межі марення, в які їх ставить Кремль. Нещодавно не витримав сходознавець і політолог, колишній президент Російського єврейського конгресу Євген Сатановський, який на фоні проарабської позиції путінського режиму в ізраїльсько-палестинському конфлікті назвав офіційного представника МЗС РФ Марію Захарову "шмарою, яка сильно випиває", а заступника глави МЗС Михайла Богданова "заммністром, який сильно спився". У результаті топ-пропагандист Володимир Соловйов звільнив Сатановського з каналу "Соловйов LIVE" та вибачався перед вихованцями Лаврова. Сатановський, втім, не вгамувався і предрік можливість розпаду РФ після відходу Путіна, на зміну якому може прийти "якесь дрібне слабеньке лайно". І як приклад навів екс-президента Дмитра Медведєва, який зараз обіймає посаду заступника голови Радбезу РФ і вирізняється неадекватними висловлюваннями. Про що говорять такі виплески від пропагандистів країни-агресора? Це тенденція – чи винятки із правил? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини