Головна Новини Світ Росія Пєсков назвав єдиний предмет розмови Москви з Києвом
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков назвав єдиний предмет розмови Москви з Києвом

У Кремлі знову нагадали, що ультимативний тон на переговорах із Києвом міняти не збираються

4 вересня 2022, 15:17 comments3157
Поділіться публікацією:

Спікери Кремля, як і раніше, продовжують публічно заявляти, що Росія готова відновити переговори з Україною. При цьому Путін вирішив пояснити, якщо Україна погодиться на переговори, то якими вони можуть бути. Так прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков в інтерв'ю програмі "Москва. Кремль. Путін" заявив, що предметом розмови Москви з Києвом може бути те, як саме виконуватимуться умови Росії. Як передає портал "Коментарі", заяву Пєскова цитує "РИА Новости".

Пєсков назвав єдиний предмет розмови Москви з Києвом

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Відтак Росія не відмовилася від своїх ультиматумів і далі має намір вимагати, щоб Україна погодилася виконати умови Путіна, а Захід перестали військово та фінансів підтримувати український народ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі в інтерв'ю російському опозиційному телеканалу "Дощ" зробив низку заяв у ракурсі російсько-української війни. Так, за його словами, США, як і раніше, вважають, що РФ готується провести "референдуми" на зайнятих їй територіях України вже у вересні. Але не вбачають ознак того, що президент Росії Володимир Путін готовий покласти край війні проти України. При цьому він Кірбі зазначив, що США не вважають за необхідне обмежувати у візах усіх росіян як покарання за вторгнення в Україну. Мовляв, не треба це перетворювати на війну з усім російським народом, який нібито не винен – санкції мають стосуватися конкретних осіб. Експерти проаналізували дані заяви спеціально для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло — колишній так званий "міністр оборони ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) фактично визнав, що російські війська не можуть вийти з кризи і оборона раніше зайнятих окупантами позицій на півдні України тріщить по швах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/176566
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Viktor

4 вересня 2022, 18:30

Які пєрєговори можна вєсти під час нападу врага на нашу крїну,і зєбіл хай цю дурню викинє зі свої тупої головєшки.

Вафлил Кацапов

4 вересня 2022, 17:55

Кацапня - народец тридварас

пішов на_уй

4 вересня 2022, 15:07

пшов на_уйі

пішов на_уй

4 вересня 2022, 15:05

пішов на_уй


Новини