Головна Новини Світ Росія Пєсков несподівано визнав "СВО" війною і заявив, що це "надовго"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков несподівано визнав "СВО" війною і заявив, що це "надовго"

Дмитро Пєсков пояснив, що йдеться про "війну у широкому контексті"

29 березня 2023, 15:25 comments3520
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков несподівано розвінчав міф про те, що Росія в Україні проводить спеціальну військову операцію. Рупор Кремля назвав події війною, що відбуваються в Україні, і заявив, що це "надовго". Як повідомляє портал "Коментарі", словами Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ.

Пєсков несподівано визнав "СВО" війною і заявив, що це "надовго"

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють російські ЗМІ, Дмитро Пєсков зазначив, що війна "у широкому контексті" розтягнеться надовго.

"Якщо ви маєте на увазі війну в широкому контексті – це протистояння з ворожими державами, з недружніми країнами, це гібридна війна, яка розв'язана ними проти нашої країни, – це надовго", – зазначив Пєсков.

Зазначимо, очевидно, що так спікер російського диктатора відреагував на статтю "The Guardian" про те, що наприкінці грудня 2022 року він попередив представників російської культурної та політичної еліти, що війна затягнеться надовго.

"Думаю, ви чекаєте, що я щось скажу. Все стане набагато важчим. Це дуже, дуже надовго", — наводить The Guardian слова Пєскова.

За словами співрозмовників видання, Пєсков виступив із таким попередженням на вечері, яка відбулася у квартирі високопоставленого російського чиновника.

Читайте також на порталі "Коментарі" — серія успішних контрнаступів ЗСУ необхідна для того, щоб переконати президента Росії владимира Путіна вступити в переговори на умовах України. Такого висновку дійшли експерти Інституту вивчення війни (ISW). Чи згодні з їх твердженням? Чи може ще путін виступати як переговорник ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — в ISW пояснили, чому через атаки військ РФ на Донбасі контрнаступ ЗСУ все ближче.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/tvrain/64291
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини