Головна Новини Світ Росія Пєсков оцінив роботу ППО після появи дронів біля Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков оцінив роботу ППО після появи дронів біля Москви

Вранці, 4 липня в Новій Москві чули два сильних вибухи, місцеві ЗМІ повідомляли про появу дронів

4 липня 2023, 22:05
Поділіться публікацією:

Спікер  російського президента  Дмитро Пєсков дав оцінку  роботи російської ППО опісля  ранішніх задимлень в Новій Москві  (територіальна частина столиці). 

Пєсков оцінив роботу ППО після появи дронів біля Москви

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

В  місцевих виданнях   інформували про  те, що були замічені  два невідомі  дрони, сильний дим та вибухи в районі  населеного пункту  Валуєво. Як наголосив в своєму коментарі  Пєсков представникам  російських ЗМІ, всі БПЛА були знищені. 

Про це він  сказав, відповідаючи  на запитання, чи відчутний  прогрес в теперішньому  захисті  столиці і як оцінити дії  представників  силових структур, враховуючи  те, що дрони майже долетіли  до Москви.

"Ми не можемо давати професійну оцінку роботі нашої системи захисту від подібних нападів. Ми можемо лише зафіксувати, що всі ці дрони були або знищені, або нейтралізовані за допомогою відповідних систем. Ось це абсолютно очевидний факт", — підсумував Пєсков. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Міноборони РФ відреагувало на атаку безпілотників на Московську область. У відомстві Шойгу заявили, що нібито українські війська атакували Московську область, застосувавши щонайменше п'ять безпілотників, але нібито всі вони були знищені силами ППО. Повідомляється, що нібито 4 "українські БПЛА" на території Нової Москви знищили засобами ППО. А ще один БПЛА нібито був пригнічений засобами радіоелектронної боротьби та зазнав аварії на території Одинцовського району Московської області. У Міноборони РФ запевняють, що постраждалих та руйнувань немає.

Проте російський Telegram-канал Shot повідомляв про пожежу у селі Кривошеїне у Новій Москві внаслідок падіння безпілотника та публікував відповідні фото та відео.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини