Головна Новини Світ Росія Пєсков пояснив, чому Росія тепер робить акцент на війні, а не на переговорах
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков пояснив, чому Росія тепер робить акцент на війні, а не на переговорах

У Кремлі знову звинуватили Україну у припиненні переговорів щодо завершення війни

30 вересня 2022, 14:05
Поділіться публікацією:

Росія зараз наголошує на тому, щоб проводити успішні військові дії, а не шукати шляхів для мирних переговорів з Україною. Як передає портал "Коментарі", про це пише російська пропагандистка інформагентство "ТАРС", цитуючи слова прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова.

Пєсков пояснив, чому Росія тепер робить акцент на війні, а не на переговорах

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"В умовах, коли публічно українська сторона неодноразово заявляла про своє небажання вести будь-які переговори, акцент робиться на продовженні спеціальної військової операції", – наголосив Дмитро Пєсков.

Рупор Кремля додав, що Москва розцінюватиме удари по окупованих Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях як "акт агресії щодо РФ".

При цьому Пєсков не зміг дати виразну відповідь на питання, в яких саме кордонах буде визнано Херсонську та Запорізьку області, проте заявив, Донецька та Луганська – в рамках кордонів 2014 року, які "має звільнити".

"Що стосується територій Херсонської та Запорізької областей, мені потрібно це уточнити. Сьогодні все уточнимо", — сказав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін підписав укази про визнання окупованих Херсонської та Запорізької областей "незалежними територіями" після проведення там так званих "референдумів". Він також закликав представників СНД допомогти йому створити "справедливіший світовий порядок". Сьогодні очікується "церемонія підписання" про анексію РФ захоплених територій України (частини Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської областей). Про що кажуть такі дії Кремля? До чого вони можуть призвести? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

denn

30 вересня 2022, 13:56

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo

Ігор

30 вересня 2022, 13:14

Хто ж ще ніяк не побачить, що Зе це не президент - це вирок Україні? Створили помилкову країну собі на смерть. Це справжня країна готова вмерти але врятувати свій народ. Комуністична вимагає вмерти за неї всім. Це буде наука для всього світу. Захищати треба порядного. Лізти у православну банку, щоб підтримати одне зло проти одного - помилка маразматіка.


Новини