Головна Новини Світ Росія Пєсков прокоментував ідею Макрона про «олімпійське перемир'я»
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков прокоментував ідею Макрона про «олімпійське перемир'я»

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Москва не отримувала жодних офіційних пропозицій щодо встановлення так званого олімпійського перемир'я

16 квітня 2024, 13:19
Поділіться публікацією:

Прес-секретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Росія не отримувала жодних офіційних пропозицій від президента Франції Еммануеля Макрона щодо встановлення перемир'я на час проведення Олімпійських ігор у Парижі.

Пєсков прокоментував ідею Макрона про «олімпійське перемир'я»

Дмитро Пєсков

"Досі жодних офіційних кроків із цього приводу ніхто не робив",
— сказав Пєсков.

Крім цього, спікер кремлівського диктатора заявив, що Москва скептично ставиться до ідеї встановлення перемир'я, оскільки нібито Україна використає його у своїх цілях.

"І президент, і наші військові звертали увагу, що, як правило, київський режим використовує такі ініціативи для спроб перегрупуватися, переозброїтися тощо. Це, звісно, ускладнює процес розгляду подібних ініціатив",
— заявив Пєсков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Франції Еммануель Макрон запропонував з 26 липня по 11 серпня оголосити перемир'я у всіх військових конфліктах у світі, зокрема й в Україні. Він сподівається, що Китай допоможе Франції просунути цю ідею.

При цьому в Україні відверто скептично ставляться до ініціативи Макрона. Військові експерти вважають, що президент Франції навіть підіграє Москві. Справа в тому, зазначають аналітики, що країна-агресор обов'язково використає цей час, щоб підготувати новий наступ на Україну. За їхніми словами, Росії потрібно завести на фронт нові війська, щоби організувати наступальну кампанію. Звичайно, додають вони, це простіше та комфортніше робити, якщо ЗСУ не ведуть вогонь. Тобто перемир'я – це комфортні умови для Росії, щоб підготувати новий акт агресії проти України.

Примітно, що керівництво України чудово розуміє всі ризики, які очікують на Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини