Головна Новини Світ Росія Пєсков розповів, чи є зрушення щодо проведення мирних переговорів з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков розповів, чи є зрушення щодо проведення мирних переговорів з Україною

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що зараз немає жодних зрушень щодо мирного врегулювання військового конфлікту в Україні. За його словами, «спеціальна військова операція» продовжуватиметься

22 квітня 2024, 20:44
Поділіться публікацією:

Як заявив представник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, зараз немає жодних зрушень у можливості переговорів між Києвом і Москвою.

Пєсков розповів, чи є зрушення щодо проведення мирних переговорів з Україною

Дмитро Пєсков

"Київ де-юре відкидає можливість будь-яких переговорів із Москвою. У цьому плані тут немає жодних зрушень. Спеціальна військова операція триває",
— сказав Пєсков.

За його словами, раніше російський диктатор Володимир Путін констатував готовність до мирного врегулювання воєнного конфлікту в Україні. При цьому він наголосив, що жодної мирної ініціативи не було.

"Була констатація факту готовності Росії до мирного вирішення української проблеми. Це була не ініціатива, а констатація добре відомої послідовної позиції глави держави",
– сказав Пєсков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Росія готова до так званих мирних переговорів, але з урахуванням "реалій на землі". Так, країна-терорист хоче, щоб їй віддали не лише Донбас та Крим, а також Херсонську та Запорізьку області, оскільки вони вже внесені до Конституції країни-агресора як "нові регіони".

Відомо, що зараз "мирні ініціативи" РФ просуває Китай, який хоче, щоб Захід перестав допомагати Україні зброєю. Також у Китаї вже не говорять про повагу до територіальної цілісності України. Це, на думку експертів, може свідчити про те, що Пекін підтримує мантру РФ із "новими регіонами".

При цьому в Україні визнають лише єдиний спосіб припинення війни, а саме за мирною формулою президента Володимира Зеленського, яка передбачає повернення України до кордонів 1991 року. При цьому в Україні навіть відкидають ідею перемир'я з РФ, оскільки вона ніколи не дотримується слів і продовжуватиме вбивати громадян України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини