Пєсков сказав, чи зустрінуться Путін та Байден на саміті "Великої двадцятки"

У Кремлі сказали, що Путін відкритий до будь-яких контактів із лідерами інших держав

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Москва поки не веде жодних розмов щодо можливої зустрічі президентів РФ та США Володимира Путіна та Джо Байдена.

"Яких-небудь розмов із цього приводу не велося. Наразі передумов немає, але президент казав, що залишається відкритим для всіх контактів", - сказав Пєсков.

Також спікер диктатора сказав, що рішення щодо поїздки Путіна на саміт "Великої двадцятки" (G20) поки не прийнято.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що президент Джо Байден нібито не виключив можливу розмову з Путіним перед самітом Великої двадцятки. Щоправда, глава Вашингтона висловив сумнів щодо того, що кремлівський диктатор туди приїде.

Також портал "Коментарі" розповідав , що, за інформацією західних ЗМІ, нібито на Заході є лідери держав, які вважають, що потрібно налагоджувати спілкування з кремлівським диктатором Володимиром Путіним, щоб уже наступного року припинити війну в Україні. Наголошувалося, що нібито така розмова з диктатором може відбутися перед самітом Великої двадцятки, який має відбутися у листопаді. Водночас з'явилася інформація про те, що канцлер Німеччини Олаф Шольц хоче до саміту зателефонувати Путіну. Цю інформацію не спростували в його адміністрації, наголосивши, що канцлер завжди казав, що готовий до такого спілкування, якщо буде гарна нагода. При цьому є думка, що Шольц прагне стати посередником між Путіним та західним світом і завдяки цьому заробити для себе політичні бали. Крім того, у Німеччині зазначили, що нібито Шольц насправді не хоче, щоби РФ програла у війні.