Головна Новини Світ Росія Пєсков відповів на незручне питання: чи має Путін план зупинити бої в Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков відповів на незручне питання: чи має Путін план зупинити бої в Курській області

Чи поставив Путін армії РФ завдання відкинути українські сили з Курської області.

10 вересня 2024, 13:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що російська армія має план, як відкинути українські сили з Курської області, однак відмовився оголосити його деталі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Пєсков відповів на незручне питання: чи має Путін план зупинити бої в Курській області

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитрія Пєскова під час брифінгу запитали, чи ставить Кремль певні терміни армії РФ, щоб та відкинула українських військових з Курської області. Речник Кремля уникнув прямої відповіді вказавши, що армія РФ має плани щодо цього.

"Зрозуміло, військові мають усі необхідні плани, але їх не можна обговорювати публічно", — сказав Пєсков.

У ЗМІ повідомлялось, що Путін в середині серпня видав наказ звільнити Курську область від українських сил до 1 жовтня 2024 року.

Україна прорвала російський кордон та увійшла на територію Росії у Курській області 6 серпня. Завдяки цьому Україна перехопила ініціативу, домоглася перекидання російських військ з інших ділянок фронту, нівелювала ідею мирних переговорів по лінії фронту та показала жителям РФ, що війна може відбуватись і на території Росії.

Путін уникає коментарів щодо Курської операції, а російська пропаганда применшує бої на території РФ висвітлюючи діяльність російського диктатора на міжнародній арені.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командир "Ахмата" Апті Алаудінов дав прогноз, коли закінчаться бої в Курській області та загалом війна в Україні.

Також "Коментарі" писали, що аналітик розвідки на основі відкритих джерел підрахував втрати військової техніки в Курській області з боку України та Росії впродовж місяці боїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини