Головна Новини Світ Росія Пєсков заявив про відповідь Росії на бої в Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков заявив про відповідь Росії на бої в Курській області

Дмитрій Пєсков заявив, що Росія вживе всіх необхідних заходів для відповіді за бої в Курській області.

1 вересня 2024, 14:45 comments1321
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що Росія вже нібито відповідає на український наступ на Курську область. За словами представника Путіна, Кремль буде й надалі продовжувати відповідати на дії України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Пєсков заявив про відповідь Росії на бої в Курській області

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Пєсков в інтерв’ю російському пропагандисту Павлу Зарубіну прокоментував бої в Курській області на території Росії. Речник Кремля заявив, що напад на Курську область розглядається Москвою, як серйозна провокація, тому Росія буде використовувати усі засоби, щоб вибити українські сили. За словами Пєскова, Росія вже відповідає на Курську операцію України. 

"Наша відповідь вже відбувається і буде продовжена. Ми вживаємо і вживатимемо всіх необхідних заходів для забезпечення безпеки Росії", — заявив Пєсков.

Пєсков додав, що обіцянка Путіна про "достойну відповідь" на бої в Курській області обов’язкового буде, і справа стосується не одного окремого рішення. За його словами, це залежатиме від ситуації на місці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що політолог Андрій Піонтковський вважає, що "помстою Росії" за бої в Курській області може бути масовані удари по Україні. За словами експерта, це єдине, що може зробити Кремль, однак навіть у такому випадку Росія не зможе довго атакувати через дефіцит ракет. 

Також "Коментарі" писали про те, що Росію атакувала рекордна кількість дронів. Український лейтенант Коваленко назвав такі удари відповіддю України на масовану атаку РФ. За його словами, тепер росіяни мають жити у новій реальності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини