Головна Новини Світ Росія Пєсков зробив чергову цинічну заяву про атаку на «Охматдит»
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков зробив чергову цинічну заяву про атаку на «Охматдит»

Пєсков заявив, що до дитячої лікарні у Києві прилетіла «антиракета»

9 липня 2024, 20:19
Поділіться публікацією:

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що до дитячої лікарні "Охматдит" потрапила "неналежним чином" застосована антиракета.

Пєсков зробив чергову цинічну заяву про атаку на «Охматдит»

"Звичайно, це все піар-операція, причому піар-операція на крові. Очевидно, що була неналежним чином застосована антиракета. Яка й потрапила до цієї лікарні до дитячої. Це справді трагедія, але вона використовується. Умисно використовується для створення фону, який би супроводжував участь Зеленського в саміті НАТО", — сказав Пєсков в інтерв'ю автору та ведучому програми "Москва. Кремль. Путін" Павлу Зарубіну.

За словами Пєскова, це "методика досить неохайна і відома, яка неодноразово повторюється".

При цьому він цинічно заявив, що Кремлю дуже складно достукатися до західного світу, оскільки там не хочуть нічого чути.

Росія, за його словами, все одно буде "нести правду про те, що сталося" і в РФ, і в тих країнах, де "аудиторія готова чути" російську позицію і де у Москви є технологічні можливості.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія вдарила по дитячій лікарні "Охматдит" ракетою Х-101. У мережі є відео, які підтверджують, що російську ракету ніхто не збивав, тобто й мови не може бути про жодний "антиракет".

Крім того, до СБУ вже зібрали докази того, що до лікарні потрапила саме російська ракета, а не українська.

При цьому експерти зазначають, що саме Росія вдарила по лікарні, щоб запровадити всіх у стані шоку. Також вони активізували у мережі блогерів та лідерів думок, які почали говорити, що потрібно укладати з Росією мир на будь-яких умовах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини