Головна Новини Світ Росія Пєсков зробив нову заяву про переговори Путіна із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков зробив нову заяву про переговори Путіна із Зеленським

Дмитро Пєсков вважає, що немає жодних перспектив на переговори Путіна із Зеленським, а отже, війна триває

12 вересня 2022, 15:20 comments3415
Поділіться публікацією:

У Кремлі заявили, що не бачать передумов для переговорів президента РФ Володимира Путіна із президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

Пєсков зробив нову заяву про переговори Путіна із Зеленським

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Головний рупор Кремля заявив, що у Москві не те, що не прогнозують можливі переговори з українською стороною найближчим часом, але не бачать навіть перспектив таких консультацій двох лідерів.

"Ми не вбачаємо нині будь-якої переговорної перспективи і, як і раніше, констатуємо відсутність будь-яких передумов для таких переговорів", — заявив він.

Зазначимо, передувала такій заяві спікера російського президента заява українського лідера. Зеленський в інтерв'ю телеканалу CNN чітко дав зрозуміти, що не розраховує на переговори з Путіним, оскільки Росія не вивела всі свої війська з української території і продовжує кликати на переговори, вимагаючи в ультимативному порядку від України виконання неможливого.

Читайте також на порталі "Коментарі" — останніми днями знову активізувалися розмови про необхідність переговорів між Києвом та Москвою. На цю тему висловився президент Франції Еммануель Макрон, який у телефонній розмові з російським диктатором Володимиром Путіним закликав того закінчити війну проти України та розпочати переговори. У свою чергу глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Росія, мовляв, не відмовляється від переговорів з Україною, але їхнє подальше затягування нібито Києвом ускладнить можливість досягнення домовленості з Москвою. Які перспективи переговорів? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/177491
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини