Головна Новини Світ Росія Під час атаки РФ по Україні одна з ракет впала та рознесла російське село
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час атаки РФ по Україні одна з ракет впала та рознесла російське село

Військовий літак РФ скинув на російське село Петропавлівка ракету, якою мав атакувати Україну.

2 січня 2024, 11:33 comments1553
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У момент масштабної ракетної атаки РФ по Україні один зі снарядів впав на російське село у Воронезькій області. Відомо, що пошкодження зазнали щонайменше сім будинків.

Під час атаки РФ по Україні одна з ракет впала та рознесла російське село

Російський літак з ракетою. Фото з відкритих джерел

У російських соціальних мережах поширились фото знищених будинків після падіння ракети армії РФ на село Петропавлівка. Ситуацію прокоментував місцевий губернатор Олександр Гусєв, який заявив, що "постраждалих немає", а жителів російського села перенаправлено до тимчасових пунктів прихистку.

Згодом з’явилась реакція Міноборони РФ, яка назвала ракетний удар по російському селу власним снарядом "позаштатним сходженням авіаційного боєприпасу".

Також на інцидент з падінням ракети на російське село Петропавлівка відреагував український журналіст Денис Казанський.

"А ось і миттєва карма. Одна з випущених по Україні ракет не долетіла і впала на село у Воронезькій області. Сподіваюся, там всі щасливі тепер і вдячні своїй армії дегенератів", — пише Казанський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про посла США, яка відреагувала на ракетну атаку Росії по Україні. Бріджит Брінк зазначила, що президент Росії Володимир Путін зустрічає новий рік запусками ракет по території України та закликала посилити допомогу від країн Заходу. 

Також "Коментарі" писали про очільника МЗС Литви Габріелюса Ландсбергіса, який попереджає Захід про історичну помилку у війні в Україні подібно до "ефекту Перл-Гарбора". Ландсбергіс пояснив, що це стан, коли проблеми, які можна було вирішити швидше відкладають і потім їх потрібно розв'язувати з витратою більших ресурсів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини