Головна Новини Світ Росія Під Кремлем росіянин влаштував пікет з вимогою зупинити пропаганду війни проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Кремлем росіянин влаштував пікет з вимогою зупинити пропаганду війни проти України

Чоловік вийшов на акцію з українським прапором

8 грудня 2020, 16:24
Поділіться публікацією:

Громадянин Росії Михайло Юдін вийшов на Красну площу в Москві з вимогою зупинити пропаганду війни на російських державних каналах проти України. Росіянин ніс в руках український прапор.

Під Кремлем росіянин влаштував пікет з вимогою зупинити пропаганду війни проти України

Фото: Уніан

Михайло Юдін висловив обурення тим, що на державних каналах Росії українців називають нацистами, тому що впевнений, що внесок України в боротьбі з нацизмом був дуже великим. 

"Кожен день Україну принижують на всіх державних телеканалах, називають нацистською державою. Це не просто образа. Це злочин — за це треба судити тих, хто про це говорить із державних телеканалів. Є стаття в кримінальному кодексі РФ — розпалювання міжнаціональної ворожнечі, розпалювання ненависті між людьми", — висловився росіянин.

Чоловік також звернувся до президента Російської Федерації Путіна з питанням "коли це все закінчиться?", відзначаючи, що бездіяльність призводить до глибокого сорому. Разом з акцією протесту росіянин поклав квіти до монумента міст-героїв.

Михайло Юдін стверджує, що на телеканалах Росії зустрічаються прямі погрози з закликом бомбити столицю України і великі міста на зразок Харкова.

Попри те, що діями росіянина зацікавилася місцева поліція, чоловік не був затриманий.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що недавній інцидент на російсько-українському кордоні, в ході якого нібито застрелили жителя Сумської області отримав продовження. Росіяни відмовилися зустрічатися і вести спільне розслідування з українськими службами, для того, щоб з'ясувати обставини можливого порушення кордону з боку України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини