Головна Новини Світ Росія Підримує режим Кремля: російський актор побився через війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Підримує режим Кремля: російський актор побився через війну в Україні

Олександр Ведменський підтримує геноцид українців

24 жовтня 2023, 22:50 comments2100
Поділіться публікацією:

Артист, відомий за ролями в російських серіалах "Універ" і "П'ятницький" Олександр Ведменський   розмахував кулаками  на росіян, бо почув   критичні зауваження з причини повномасштабного вторгнення Росії  на територію України.

 Підримує режим Кремля: російський актор побився через війну в Україні

Олександр Ведменський (фото з відкритих джерел)

Зокрема, в  російській столиці  актор мав запальну  дискусію  з перехожим, що  не  виступає за  геноцид українців. 

"Ведменський ввечері в суботу відпочивав з друзями в караоке-барі неподалік від Radisson. Коли він вже чекав на таксі на вулиці, зчепився з перехожим через суперечку про "спецоперацію", — сам Олександр підтримує "спецоперацію", а випадковий співрозмовник висловився проти", — інформує Telegram-канал SHOT.

Запальна дискусія закінчилась бійкою. Після її закінчення, конфлікт пояснив сам  Ведменський.  Коментуючи інцидент  російським ЗМІ він  сказав:

"Полетіли кулаки. Помахалися, по мені влучили. І я влучив…"

При цьому, росіянин Олександр Ведменський — 39-річний кіноактор, народивсь  в німецькому місті Нойштреліце,  але потім  переїхав до РФ.  Зіграв ролі  у відомих серіалах "Універ", "Матусі", "Слідаки", "П'ятницький".

Ведменський є прихильником  злочинного кремлівського  режиму.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що акторка з "Кавказької полонянки" зробила божевільну заяву про захист Донбасу РФРосійська знаменитість  Наталія Варлей, яка  вже не мовчить про повномасштабне військове вторгнення   та  активно підіграє  російській пропаганді, оприлюднила чергові  фейки  про  ситуацію на тимчасово окупованому  Донбасі.  Вона  заявляє, що побувала  на Донбасі  в  2015 році і ніби  все побачила своїми очима. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини