Головна Новини Світ Росія Пишуть у Google "Як виїхати з Росії": на фоні інформації про мобілізацію росіяни хочуть тікати з країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Пишуть у Google "Як виїхати з Росії": на фоні інформації про мобілізацію росіяни хочуть тікати з країни

Пошук "Як поїхати з Росії?" став одним з найбільш поширених у Google

20 вересня 2022, 22:30
Поділіться публікацією:

Громадяни Росії перелякалися, що Путін оголосить мобілізацію в країні. Пошукові запити у  Google "Як виїхати з Росії?" та "Відстрочка від армії" б'ють рекорди. Відповідну статистику можна побачити Google Trends, пише ТСН.

Пишуть у Google "Як виїхати з Росії": на фоні інформації про мобілізацію росіяни хочуть тікати з країни

Інформація про можливу мобілізацію перелякала росіян (фото з відкритих джерел)

У такий спосіб росіян відреагували на ймовірний виступ Путіна та його рішення про мобілізацію.

Жителі Російської Федерації відреагували на можливий виступ Путіна, де він начебто має оголосити повномасштабну мобілізацію.  Відтак, можна зробити висновок, що жителі РФ перелякалися та не хочуть йти на війну.

Відомо, що у російськомовному Google  пошуковий запит "Як виїхати з Росії?" набрав великої популярності вже вдруге. Перший раз, це було від початку повномасштабної війни.

За даними Google Trends, можна побачити, що найбільше злякалися повідомлень про мобілізацію жителі Москви, Бєлгородської, Псковської, Ростовської та Калінінградської областей. Саме вони найчастіше шукали інформацію за цим запитом.

 Окрім цього, в інтерні став популярний інший запит "Відстрочка від армії". Він сьогодні також зріс у популярності за останні шість місяців.

Пишуть у Google ”Як виїхати з Росії”: на фоні інформації про мобілізацію росіяни хочуть тікати з країни - фото 2
Пишуть у Google ”Як виїхати з Росії”: на фоні інформації про мобілізацію росіяни хочуть тікати з країни - фото 3

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Зеленського відреагували на масове бажання окупантів приєднатися до Росії. Флешмоб "референдумів", влаштований колаборнатами на тимчасово окупованих територіях України, свідчить про страх. Саме тому подібні заяви – не більше ніж маніпуляція. Про це заявив глава Офісу президента Андрій Єрмак у Телеграм. Глава ОП зазначає, що така поведінка країни-агресора показує, що вже почалася агонія, яка викликана неминучим наближенням розгрому. Противника охопив страх і тому він вирішив вдатися до того, в чому раніше вже досяг успіху – до відвертих маніпуляцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини