Головна Новини Світ Росія Після атаки на Кремль російські депутати вибухнули божевільними погрозами
commentss НОВИНИ Всі новини

Після атаки на Кремль російські депутати вибухнули божевільними погрозами

В'ячеслав Володін заявив, що "київський нацистський режим необхідно визнати терористичною організацією"

3 травня 2023, 19:16 comments1373
Поділіться публікацією:

Після атаки на Кремль невідомих безпілотників від депутатів російської Держдуми посипалися божевільні заяви з погрозами у бік України. Вони закликають у відповідь посилити атаки на українську землю. Їх заяви публікують ряд російських ЗМІ.

Після атаки на Кремль російські депутати вибухнули божевільними погрозами

Російська Дума вибухнула погрозами через атаку на Кремль (фото з відкритих джерел)

Зокрема,  голова комітету Думи з контролю Олег Морозов назвав наліт на резиденцію Путіна "замахом" і "терактом", що "позначає новий етап" у війні. Відтак, він заявив що "потрібен удар, який переконує противника, що у Росії є можливість смертельно покарати за подібні дії".

Натомість спікер Думи В'ячеслав Володін заявив, що депутати "вимагатимуть застосування зброї, яка здатна зупинити та знищити київський терористичний режим".

"Теракт" щодо Путіна — це напад на Росію. Ніяких переговорів з президентом України Володимиром Зеленським бути не може",- заявив Володін.

Інший кремлівський депутат запропонував вдарити по бункерах в Україні.

"Це справжнісінький casus belli — привід до війни. До справжнісінької війни та ліквідації терористичної верхівки України. Нам є чим вдарити по їх бункерах", — заявив депутат Миронов.

А Депутат Журавльов  взагалі зробив божевільні заклики. На його думку "потрібно прицільно бити по центру Києва. Знищити Офіс президента, зруйнувати вщент Верховну Раду, генштаб, будівлі, в яких розташовуються українські спецслужби".

Ще один депутат з Кремля зробив заяву про терористів у Києві.

"У Києві засіли терористи, а з ними, як відомо, переговори безглузді. Їх потрібно тільки знищувати, причому швидко і нещадно. Пора завдати ракетного удару по резиденції Зеленського в Києві", — заявив депутат Шеремет.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Зеленського прокоментували нічні атаки на КремльУкраїна нічого не знає про нічні атаки на Кремль. Адже усі сили країни спрямовані тільки на звільнення своїх територій, а не на атаку чужих. Про це  заявив прессекретар президента України Сергій Никифоров.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 травня 2023, 18:31

Карлуша і сам вже з переляку виправдовується перед російськими лузерами. Злякався, що договірняк не обстрілювати центри прийняття рішень буде скасовано і його бункер та розкішні комуняцьки кабінети корумпованих постраждають. Ще й маразм Байден осерчав: вибори на носі, а тут така халепа. Не час думати про малоправославну чернь: "У ЗМІ та відосиках називай їх, хоч терористами, рашистами тощо, але фізично не чіпай".


Новини