Головна Новини Світ Росія Після Брянщини на Курщині з'явилися борці проти режиму Путіна: що вони вимагають
commentss НОВИНИ Всі новини

Після Брянщини на Курщині з'явилися борці проти режиму Путіна: що вони вимагають

На територію Курської області зайшли борці проти режиму Путіна та замінували низку об'єктів

9 березня 2023, 15:50 comments1302
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", у мережі знову з'явилося відео, яке нібито знято з села Плехово Курської області, трохи більше ніж 2 км від кордону з Україною. На відео люди у військовій формі без розпізнавальних знаків називають себе борцями із путінським режимом.

Після Брянщини на Курщині з'явилися борці проти режиму Путіна: що вони вимагають

Курська область. Фото: із відкритих джерел

Люди зі зброєю в руках звернулися із закликом до мешканців Курської області найближчі два тижні не виходити на роботу та приєднуватися до них. Також люди на відео заявили, що приготували багато подарунків для прихильників Путіна.

Нагадаємо, 2 березня інформаційний простір сколихнула новина про таємничу українську ДРГ, яка нібито наробила справ у Брянській області Росії. З'явилися заяви про те, що диктатор країни-агресора – путін – нібито ось-ось проведе екстрене засідання Ради безпеки з цього приводу. Потім це спростували – мовляв, господар Кремля проведе оперативну зустріч із Радбезом 3 березня. А ось заплановану путінську поїздку до Ставропольського краю вирішили скасувати. Що це було? До чого готується Росія чи готують росіян? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — згідно з даними Міноборони України , російські окупанти лише в лютому втратили на полі бою в нашій країні близько 21,5 тис осіб особового складу, сотні танків, бойових бронемашин та артсистем. Загалом з початку вторгнення, за рік з невеликим, агресор втратив уже понад 150 тисяч людей. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" підсумки зимової військової кампанії та зробили прогнози на весняну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини