Головна Новини Світ Росія Після тривалої паузи Шойгу вперше прокоментував переворот Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

Після тривалої паузи Шойгу вперше прокоментував переворот Пригожина

Сергій Шойгу прокоментував бунт Євгена Пригожина

3 липня 2023, 15:57
Поділіться публікацією:

Через тривалий час міністр оборони Росії Сергій Шойгу вперше прокоментував бунт очільника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, що почався 23 червня.  Про це пишуть російські ЗМІ.

Після тривалої паузи Шойгу вперше прокоментував переворот Пригожина

Сергій Шойгу (фото з відкритих джерел)

Очільник оборонного відомства Росії зробив коротку заяву.

"Спроба заколоту в РФ 23-25 червня провалилася насамперед завдяки вірності ВС присязі і військовому обов'язку", — заявив Шойгу.

Також російський міністр оборони вважає, що бунт Пригожина  не вплинув на дії кремлівських окупантів в Україні. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шойгу побудував собі нову люксову віллу. Міністр Шойгу, до  міністерства якого так і не дійшов Євгеній Пригожин, розпочавши заколот, і далі  сидить в кріслі  керівника російського оборонного міністерства.  Опісля робочих клопотів посадовець відпочиває, маючи  розкішний особняк. Це не просто котедж, швидше  великий палац, що Шойгу  побудував на ділянці в районі Рубльово-Успенського шосе. Своє  коріння  російський міністр не забуває і за власні  мільйони вибудував котедж в "тувінському" стилі. Шойгу, очевидно, подобається цей архітектурний стиль, бо це  не перший будинок, побудований саме так.

Інтер’єри  котеджу виготовлені в основному з дерева. Центр головної вітальні прикрашає масивний острівний камін, біля нього диван.  Меблі, на них обов’язкові  фігурки Будди, ще з цікавинок тут є  два великі акваріуми.
В палаці головного військового РФ побудовано один великий (майже 20 м завдовжки) і один малий басейн, є спальна кімната з телевізором, ще невелика вітальня,  також  бібліотека з круглими диванами. Розважається російський оборонний міністр в кімнаті з більярдом.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини