Головна Новини Світ Росія "План Б" Путіна: у МВС розповіли про наміри російського президента
commentss НОВИНИ Всі новини

"План Б" Путіна: у МВС розповіли про наміри російського президента

Міністр внутрішніх справ Вадим Денисенко розповів про плани Путіна

31 березня 2022, 11:58
Поділіться публікацією:

Влада Грузії зайняла проросійську позицію, що дало можливість Росії перекинути майже половину свого контингенту із Південної Осетії та Абхазії. Саме провалений дипломатичний фронт пояснює, чому Володимир Зеленський звільнив посла України в Грузії. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко в ефірі 24 каналу.

"План Б" Путіна: у МВС розповіли про наміри російського президента

Вадим Денисенко - фото з відкритих джерел

За словами Вадима Денисенка, Південна Осетія вже давно повідомляє про свої наміри ввійти до складу Росії. Ця територія відіграє значну роль у незаконних схемах Росії стосовно створення фінансової системи для бойовиків.

"Напевно, в Південній Осетії і Росії розуміють, що зараз немає кращого періоду, ніж умовно травень, для "референдуму"", — зазначив Денисенко.

Абхазія одразу повідомила, щодо вона проти таких планів.

"Однак всі заяви Пушилінів та Пасічників про "референдум" показують те, що план Б Путіна – об'єднання всіх пострадянських просторів", — наголосив Денисенко.

На думку радника міністра внутрішніх справ, приєднання Південної Осетії та, можливо, незаконних формувань на східних територіях України, — це початок останнього етапу правління Путіна.

"Початок приєднання або анексії низки або незалежних територій, або тих, які розташовані у "сірій" зоні, щоб відновити радянський простір", — додав Вадим Денисенко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський закликав світ виправити свою помилку, якої припустилися у 2014-му році. Президент попередив світ про нові трагедії, якщо Росії вдасться уникнути відповідальності за війну в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини