Головна Новини Світ Росія Плани диктатора зламані. Чого досягли російські повстанці своїми діями
commentss НОВИНИ Всі новини

Плани диктатора зламані. Чого досягли російські повстанці своїми діями

Російські повстанці зруйнувати плани російського диктатора Володимира Путіна, який готував черговий наступ на Україну, повідомили на прес-конференції представники легіону «Свобода Росії»

21 березня 2024, 13:48
Поділіться публікацією:

Представники легіону "Свобода Росії" на прес-конференції заявили, що операція добровольців у Білгородській та Курській областях РФ допомогла Збройним силам України стабілізувати фронтову лінію.

Плани диктатора зламані. Чого досягли російські повстанці своїми діями

Легіон "Свобода Росії"

Зокрема, як пояснив представник підрозділу Олексій Барановський, окупаційна армія готувалась до проведення нового наступу перед так званими "виборами" та інавгурацією диктатора Володимира Путіна.

За його словами, операція російських повстанців зірвала ці плани. Як підкреслив Барановський, окупанти були змушені перенести значні сили з-під Куп'янська для утримання Білгородської та Курської областей.

"Фактично ми перешкодили планам наступу армії Росії"
, — сказав Барановський.

За його словами, протягом цього часу російські загарбники втратили 651 особу, ще 908 отримали поранення, 37 потрапили в полон. Крім того, було знищено 121 одиницю техніки та 50 виведено з ладу.

Також додав Барановський, російські повстанці своїми діями зуміли відволікти на себе тактичну авіацію, яка здійснила понад 320 авіаударів. За його інформацією, всі бомби приземлилися на території Росії.

Тобто, підкреслив представник легіону "Свобода Росії", завдяки операції  повстанців Збройні сили України змогли стабілізувати фронт і захистити ділянки, де очікувалася масована атака Росії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 12 березня російські повстанці у складі Російського добровольчого корпусу, легіону "Свобода Росії" та "Сибірського батальйону" перейшли кордон з РФ і увійшли на територію Білгородської та Курської областей. При цьому відомо, що місцеві влади навіть закликали мешканців евакуюватися. Також повстанці назвали свою кінцеву мету.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини