Головна Новини Світ Росія Пластичний хірург спотворив російську співачку, яка підтримує війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Пластичний хірург спотворив російську співачку, яка підтримує війну в Україні

Слава поскаржилася на те, що їй зробили "жахливі" груди

24 липня 2023, 22:55 comments3343
Поділіться публікацією:

Виконавиця з РФ  Слава, що виступає за продовження війни в Україні і засудила колег, що не підтримують путінський  режим, постраждала від  непрофесійності  лікаря Тимура Хайдарова. Відомий хірург, що не так давно  "зліпив" для Філіпа Кіркорова прес, в ході  операції  спотворив груди співачці.

Пластичний хірург спотворив російську співачку, яка підтримує війну в Україні

Співачка Слава (фото із відкритих джерел)

Слава  з розпачу розповіла про таку  операцію краси, але в той час була "під градусом". Співачка курила і нецензурно висловлювалась  під час зйомок,  також не соромилась показати результат  жахливої пластичної операції.

Як розповіла російська співачка, в неї були гарні груди, проте  зірка прийняла рішення   їх підтягнути. За тридцять днів  після  втручання пластичного хірурга, коли співачці зняли спеціальну білизну,  то вона жахнулась.

"Одна вище, одна нижче", — зізнається Слава.

Знаменитість  була  шокована, коли розгледіла   величезні шрами і "криві" груди. Як вона  каже, більше року  зірка не могла подивитись на своє зображення в  дзеркало. Поправляти наслідки невдалого  втручання співачці довелось   за допомогою  іншого хірурга. Зірка, що  говорить про себе, як про  патріотку Росії, вже не  згадувала про "вірність" і поїхала в Європу.

"Я рік жила у стресі. Не могла ні тр*хатися ні з ким, я в дзеркало не могла на себе дивитися. У підсумку довелося звертатися до європейської клініки", — сказала  росіянка.

Слава  каже, що чимало її  колег  стали жертвами непрофесійної роботи цього хірурга, проте не  хочуть в цьому зізнатись. Як вона стверджує, спотворені  зірки зараз  нічого не говорять, тільки  брешуть про те, які вони  гарні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка, яка підтримала війну в Україні, потрапила в лікарню зі страшним діагнозом.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини