Головна Новини Світ Росія Племінниця міністра оборони РФ побажала дяді, щоб ракети полетіли на Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Племінниця міністра оборони РФ побажала дяді, щоб ракети полетіли на Кремль

Племінниця міністра оборони РФ Наталя закликала свого дядька зупинитися

10 липня 2024, 16:07 comments1880
Поділіться публікацією:

Племінниця міністра оборони РФ Андрія Білоусова Наталія, яка зараз мешкає в США, відреагувала на ракетний удар Росії по Україні 8 липня.

Племінниця міністра оборони РФ побажала дяді, щоб ракети полетіли на Кремль

Племінниця Білоусова

"Дорогий дядьку Андрію, вчора на Київ російські військові випустили 38 ракет, 30 з яких були благополучно збиті, а 8 полетіли в житлові будинки, дитячі садки, бізнес-центри, в під'їзди, а також одна або кілька ракет зруйнували найбільшу дитячу лікарню України. Лікарня знаходиться у Солом'янському районі, там де я жила 10 років тому", — каже Наталя.

За її словами, вона дуже добре знає цю лікарню, оскільки багато разів відвідувала її зі своєю дочкою-інвалідом, щоб проводити різноманітні тести. Також вона додала, що в цьому районі живе двоюрідний брат міністра оборони РФ. Наталія додала, що якщо її батько загине від російської ракети, вона ніколи цього не простить своєму дядькові Андрію.

"Дядю Андрію, будь ласка помолися, подумай про те, взагалі, що ви творите. Це не може далі продовжуватися. Дядю Андрію, подумай про те, що ти твориш. І зупинись, будь ласка", — сказала племінниця російського міністра.

При цьому Наталія розповіла, що в США бачили, як злітає ракета і всі подумали, що вона може летить на Кремль.

"Знаєш, яка була перша думка, а може вона полетіла до Кремля Ми всі щиро бажаємо, щоб Кремль нарешті зупинився і припинив свою терористичну діяльність", — підкреслила племінниця міністра оборони РФ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія 8 липня вдарила по Україні. Одна з ракет Х-101 прилетіла до дитячої лікарні Охматдит. При цьому в Україні пояснили , навіщо Кремль вирішив бити саме дитячою лікарнею.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини