Головна Новини Світ Росія "По-перше, це красиво". Пропагандисти РФ назвали справжню причину обстрілів Харкова
commentss НОВИНИ Всі новини

"По-перше, це красиво". Пропагандисти РФ назвали справжню причину обстрілів Харкова

Росія посилила обстріли Харкова

26 квітня 2024, 21:45
Поділіться публікацією:

Пропагандисти російського "Першого каналу" не приховують радості від обстрілів українського міста.

"По-перше, це красиво". Пропагандисти РФ назвали справжню причину обстрілів Харкова

Російські пропагандисти знову оскандалилися. Фото з відкритих джерел

Російські пропагандисти заявили, що РФ завдає удари по Харкову, тому що "по-перше, це красиво".

Під час ефіру кремлівські пропагандисти висловили захоплення від падіння телевежі у Харкові, яку зруйнувала російська ракета. На неадекватні коментарі пропагандистів про причини обстрілів українського міста звернув увагу журналіст Денис Казанський.

"Давно кажу, що ніякої раціональної мети у них немає. Їм просто подобається вбивати українців. Росіяни — це маніяки, які отримують задоволення від страждань тих, кого ще вчора називали одним народом", — прокоментував журналіст.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США вперше за 40 років розпочнуть виробництво нової ядерної боєголовки W93 для міжконтинентальних балістичних ракет на стратегічних підводних човнах. Розроблення боєголовок, яке є частиною програми модернізації ядерного арсеналу США, здійснюється з травня 2022 року в Лос-Аламоській національній лабораторії міністерства енергетики. Розробка не передбачає ядерних випробувань, оскільки в основі W93 лежать уже наявні технології.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, щоб розпочати потужний контрнаступ, Україні знадобиться час до 2026 або 2027 року, пише The Economist із посиланням на джерела. Великий військовий прорив ЗСУ може статися через кілька років лише за умови, якщо буде збережена і посилена широкомасштабна підтримка Заходу. Однак, відзначає видання, такої впевненості немає з огляду на нестабільність американської політики. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини