Головна Новини Світ Росія По всій Москві сьогодні звучатимуть сирени: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

По всій Москві сьогодні звучатимуть сирени: що сталося

У Москві раптово вирішили перевірити готовність систем оповіщення

18 липня 2022, 10:20 comments4596
Поділіться публікацією:

Незважаючи на заяву спікерів Кремля про те, що так звана військова спецоперація в Україні йде за планом, загрозу від авантюри Путіна вже починають відчувати навіть у Москві. Саме тому у Москві в середу вирішили провести екстрену перевірку готовності систем оповіщення. У мерії Москви просять москвичів та гостей російської столиці з розумінням поставитися до перевірки сирени та повідомлення "Увага всім!". Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє російська пропагандистка інформагентство "РІА Новини".

По всій Москві сьогодні звучатимуть сирени: що сталося

Москва. Фото: із відкритих джерел

У мерії називають перевірку сирен оповіщення планової.                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський жорстко відповів Медведєву на залякування "судним днем", попередивши, що чиновникам, які сьогодні засідають у Кремлі, вже зараз час готуватися до міжнародного трибуналу.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – у Кабміні анонсували нову хвилю переселенців. Про це заявила віце-прем'єрка з питань реінтеграції Ірини Верещук під час загальнонаціонального телемарафону. Найбільше вимушених переселенців варто чекати у Запорізькій області. Все через те, що область та місто Енергодар фактично відрізані від постачання газу. Російські окупанти не дають змоги відновити постачання газу, продовжуючи обстріл.

"Коментарі" писали – раптова відставка Івана Баканова та Ірини Венедіктової: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, що стало останньою краплею терпіння президента Зеленського і чому варто чекати низки наступних звільнень у силовому блоці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/171448
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Digr

18 липня 2022, 09:39

Берлін почали бомбардувати аж через рік після початку 2СВ


Новини