Головна Новини Світ Росія "Подія, на яку чекали": Медведєв зрадів новій ядерній доктрині РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Подія, на яку чекали": Медведєв зрадів новій ядерній доктрині РФ

Росія погрожує застосовувати ядерну зброю навіть для «захисту» Білорусі

25 вересня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв назвав "подією, на яку чекали" затвердження Росією нової ядерної доктрини.

"Подія, на яку чекали": Медведєв зрадів новій ядерній доктрині РФ

Медведєв прокоментував нову ядерну стратегію РФ. Фото з відкритих джерел

"Агресія проти Росії з боку держави, яка не володіє ядерною зброєю, але за підтримки або за участю країни з ядерним озброєнням буде розглядатися як спільний напад. Усім зрозуміло, про які країни йдеться. Ядерний захист також буде встановлено для Білорусі як для найближчого союзника РФ", — заявив Дмитро Медведєв.

За його словами, масований старт і перетин російського кордону повітряно-космічними засобами ураження противника, включно з літаками, ракетами і БПЛА, за певних умов можуть стати підставою для застосування ядерної зброї.

"Зміна нормативних умов використання нашою країною ядерної компоненти може остудити запал тих супротивників, хто не втратив ще почуття самозбереження", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що цієї осені російські загарбники планують створити плацдарми поблизу п'ятьох обласних центрів та нищити їх, заявила народна депутатка Мар'яна Безугла. За словами депутатки, йдеться про Запоріжжя і Дніпро, до яких росіяни поступово наближаються, про Харків і Херсон, які вже тривалий час зазнають постійних атак, а також про Суми, які стали плацдармом для українських активних дій на Курщині.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на Куп'янському напрямку російські загарбники повністю захопили населений пункт Піщане та просуваються в бік річки Оскіл, повідомив командир 1-го штурмового батальйону Третьої штурмової бригади Володимир Фокін. За його словами, на Куп'янському напрямку ситуація важка, а місцями неконтрольована. Він зазначив, що ворогу залишилося два кілометри до річки Оскіл.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини