Головна Новини Світ Росія "Поїдеш живий і неушкоджений": Пригожин зверувся до "вагнерівця", який розповів про їх злочини в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Поїдеш живий і неушкоджений": Пригожин зверувся до "вагнерівця", який розповів про їх злочини в Україні

Структури "Вагнера" вже добу шукають колишнього бойовика, який розповів про злочини найманців на фронті

18 квітня 2023, 18:08 comments3277
Поділіться публікацією:

Засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин звернувся до свого колишнього бойовика Олексія Савічева, який в інтерв'ю Gulagu.net розповів про воєнні злочини вагнерівців в Україні, закликавши його добровільно здатися його структурам. У зверненні Пригожина, яке поширили його телеграм-канали, йдеться, що Пригожин сказав, що його підлеглі вже добу розшукують Савічева і не можуть знайти.

"Поїдеш живий і неушкоджений": Пригожин зверувся до "вагнерівця", який розповів про їх злочини в Україні

Євген Пригожин (фото з відкритих джерел)

Тож колишньому "вагнерівцю" пропонують самому зв'язатися з "кол-центром ПВК "Вагнер".

"Я даю гарантію, що його ніхто не буде переслідувати — ні за законом, ні будь-яким ще чином. Йому потрібно повідомити про те, для чого він дав цю фальсифікацію, хто за цим стоїть, яким чином його шантажували, і чи були поставлені ще якісь завдання", — сказав Пригожин.

Окрім того, Пригожин запевнив, що не буде "трясти скелети в шафі", через які бойовик погодився співпрацювати з Gulagu.net.

"Тому, Кучеряй, зв'язуйся з кол-центром ПВК "Вагнер", приїжджай, все розкажеш. Я тобі даю гарантію: поїдеш живий і неушкоджений", – заявив Пригожин.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пригожин цинічно відповів на шокуючі зізнання своїх найманців про вбивство дітей в Україні. Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин прокоментував жахливі зізнання своїх найманців. Нещодавно двоє зеків розповіли про масові вбивства мирних українців, зокрема, розстріли дітей та страти полонених. Як повідомляє прес-служба Пригожина, нібито він не зміг повністю переглянути матеріал проєкту  Gulagu.net, де його найманці зізнаються у своїх злочинах. Але він все-таки відповів на деякі заяви. Окрім цього, Пригожин відповів на питання, чи зруйнує його кар'єру розслідування журналіста Володимира Осєчкіна. Ватажок "Вагнера" сказав, що йому ніхто не може зруйнувати кар'єру, бо її нібито нема.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини