Головна Новини Світ Росія Поки ваньки гинуть: в мережу потрапило відео, як головна пропагандистка РФ розважається
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки ваньки гинуть: в мережу потрапило відео, як головна пропагандистка РФ розважається

Гордон показав, як поводиться Симоньян у звичайному житті

7 листопада 2023, 23:20 comments2475
Поділіться публікацією:

Поки ваньки гинуть: в мережу потрапило відео, як головна пропагандистка РФ розважається

Маргарита Симоньян (фото з відкритих джерел)

Відомий телеведучий Дмитро Гордон  посміявся над  головною  пропагандисткою  і хамкою російського телебачення – Маргаритою  Симоньян.

В соціальних мережах  Гордон оприлюднив відеоролик, як Симоньян витанцьовує якийсь танець під музику  східних мотивів.  Можна зрозуміти, що все дійство   проходить в ресторані. Проте сама головна пропагандистка РФ має вигляд,  ніби прибігла на банкет зі спортивної дистанції.

Вона одягнута в  спортивні кросівки, лосини і балахонистий тренч. На голові  мала спортивну кепку.

"Поки російські Ваньки бездарно гинуть в полях і лісах України, Симоньян, що відправляє їх туди, весело танцює. Все за планом?"- поцікавився  Дмитро Гордон.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путінська пропагандистка отримала загадкову посилку. Російська телеведуча Маргарита Симоньян отримала на роботі загадкову бандероль. Кремлівська пропагандистка перевірила її на вміст вибухівки та вказала свою версію, що це може бути.

 Головна редакторка англомовного новинного телебачення RT Маргарита Симоньян отримала загадкову посилку з Гонконгу, яка прийшла на місце її роботи. Після перевірки на вміст вибухівки, кремлівська пропагандистка виклала фото з вмістом бандеролі в соцмережі, де видно невеликий за розмірами синій продовгастий предмет.

За словами Симоньян, це якийсь чохол з невідомий для неї призначенням. Сама ж Симоньян також озвучила версію своїх близьких, які припустили, що це може бути гаджет для секс-ігор, такий собі невеликий вібратор.
 Маргарита Симоньян є однією із найближчих соратників російського диктатора Володимира Путіна та його головною пропагандисткою.  Кілька днів тому Симоньян звернулася до Володимира Путіна з проханням вказати "червону лінію", тобто момент, після якого Кремлю залишається тільки ядерна атака.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини