Головна Новини Світ Росія Помер винахідник «Калібрів», якими росіяни обстрілюють Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер винахідник «Калібрів», якими росіяни обстрілюють Україну

Невідомо, що стало причиною смерті Павла Камнєва

9 січня 2023, 19:42
Поділіться публікацією:

У Росії 9 січня на 86-му році життя помер науковий керівник АТ "Концерн ВКО "Алмаз-Антей", Герой праці РФ Павло Камнєв. Саме він розробив крилаті ракети "Калібр". Про це повідомили у пресслужбі концерну, пишуть російські "РІА. Новини"

Помер винахідник «Калібрів», якими росіяни обстрілюють Україну

Помер Павло Камнєв (фото: "РІА.Новини")

"Науковий керівник "Алмаз-Антея", розробник ракет "Калібр" Павло Камнєв помер на 86-му році життя",- йдеться у повідомленні.

Відомо, що Павло Камнєв – доктор технічних наук, член-кореспондент Російської академії ракетних та артилерійських наук. Окрім цього він створив понад 20 винаходів.  У відкритих джерелах повідомляється, що саме Павло Камнєв – створив сімейство ракет "Калібр". Цією зброєю росіяни активно обстрілюють Україну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії помер "православний путініст" протоієрей Всеволод Чаплін. На 52-му році життя раптово помер служитель православної церкви протоієрей Всеволод Чаплін, який був відомий своєю участю в політичному і громадському житті Росії. Інші парафіяни поділилися тим, що у Всеволода Чапліна була астма і останнім часом напади почастішали. Відзначимо, що Всеволод Чаплін регулярно був гостем теле- і радіоефірів, де неодноразово підтримував політику президента Володимира Путіна, а також мав цілком сформовані погляди на рахунок окупації Кримського півострова. Він неодноразово виступав з антиукраїнськими заявами.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Петербурзі за дивних обставин помер голова компанії з виробництва човнів для "Калібрів". На 67 році життя помер генеральний директор компанії "Адміралтейські верфі" Олександр Бузаков. Його компанія виготовляла підводні човни-носії для "Калібрів".


 
 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/190810
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини