Головна Новини Світ Росія Померла бабуся Івана Урганта: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла бабуся Івана Урганта: що відомо

Померла відома радянська актриса Ніна Ургант

3 грудня 2021, 15:06
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 3 грудня, померла відома актриса театра і кіно Ніна Ургант у віці 92 років. Відомо, що вона була бабусею для телеведучого, актора та музиканта Івана Урганта. Причина смерті жінки поки що невідома. Про це повідомляє "Сегодня".

Померла бабуся Івана Урганта: що відомо

Відома актриса померла у віці 92 років, фото з Twitter

Взимку 2021 року жінка скаржилася на те, що їй важко ходити, тож біля неї постійно перебуває доглядальниця. З осені 2020 року повідомлялося, що здоров'я народної артистки і зірки "Білоруського вокзалу" погіршилося. Онук Іван відвозив бабусю до ізраїльських лікарів для огляду.

Про життя покійної Ніни Миколаївни відомо, що вона народилася в Ленінградській області. Жінка мала одного сина та тричі виходила заміж. Актриса знялася в багатьох відомих радянських фільмах. Останні зйомки відбулися в 2008 році, тоді Ніна Миколаївна зіграла в фільмі "Азіат".

У 2014 році про неї було знято документальний фільм "Ніна Ургант. Казка для бабусі". Режисером виступив Сергій Сунцов. Всього про актрису було знято сім документальних фільмів.

Ніна Миколаївна була заслуженою артисткою РРФСР, отримала чимало орденів та премій. Серед яких орден "За заслуги перед Батьківщиною" IV ступеня та престижна театральна премія "Золота маска".

Як повідомляв портал "Коментарі", померла колишня міністерка освіти України. Любомира Мандзій померла від тяжкої хвороби. Як відомо, жінка померла у віці 48 років.

Також ми писали, що депутат Київської міської ради, голова фракції "Єдність", ексмер столиці Олександр Омельченко помер на 84-му році життя. Олександр Омельченко керував столицею України з 1998 по 2006 рік і був народним депутатом шостого скликання, тоді він входив до складу партії "Наша Україна-Народна Самооборона".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини