Головна Новини Світ Росія Померла відома російська акторка: стало відомо, що її вбило
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла відома російська акторка: стало відомо, що її вбило

Також у Ірини Мірошниченко знайшли пухлину

3 серпня 2023, 23:10 comments2215
Поділіться публікацією:

В Російській Федерації  померла  ще одна знаменитість — російська  актриса Ірина Мірошниченко. Вона пішла з життя у відділенні  реанімації, їй було  82  роки.

Померла відома російська акторка: стало відомо, що її вбило

Ірина Мірошниченко (фото з відкритих джерел)

Як інформує Mash, Мірошниченко  пішла з життя, не прийшовши до  свідомості.  В медичний заклад її  привезли вже з  ускладненою формою грипу.

"Ірина Петрівна захворіла ще 24 липня. Тиждень намагалася лікуватися вдома, але стан продовжував погіршуватися. У неділю її екстрено поклали до лікарні, де актрисі діагностували важке ураження клапана серця і ускладнення: пневмонію, тромбоз, сепсис і фібриляцію", — інформує  Telegram-канал РФ.

Попередня причина смерті зірки, як стверджують в  російських ЗМІ, поліорганна недостатність, що з’явилась  з причини септичного шоку. Якщо обійтись без медичних термінів,  то важка інфекція призвела до  наскільки серйозних ускладнень, що артеріальний тиск в артистки  критично знизивсь, а деякі тканини в її організмі зовсім  не пропускали кисень.

"Ускладнення розвинулися через інфекційний ендокардит (запалення внутрішньої оболонки серця). Також у актриси виявили пухлину турецького сідла (область головного мозку)", — додають в інформації, оприлюдненій  російським Telegram-каналом

 Важливо, що перша велика роль Ірини Мірошниченко – це зйомки у  кінофільмі "Їх знали тільки в обличчя". Ще  вона  була зайнята в театрі і  навіть співала. Вона відома  багатьом глядачам за своїми роботами у кінофільмах "Зимова вишня-2", "Я крокую по Москві",  "Вам і не снилося". 

В Ірини Мірошниченко не було дітей, хоч вона тричі  була заміжньою, проте всі її шлюби розпались. Свої останні роки життя  Мірошниченко жила самотньо, їй допомагала   тільки доглядальниця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини