Головна Новини Світ Росія Популярний актор, який втік від режиму Кремля, висміяв росіян і назвав їх "рабами"
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний актор, який втік від режиму Кремля, висміяв росіян і назвав їх "рабами"

Росіяни сходять з розуму через заяву Дмитра Назарова

1 серпня 2024, 23:25 comments1024
Поділіться публікацією:

Відомий російський актор Дмитро Назаров, зірка серіалу "Кухня", який засудив напад Росії на Україну та виїхав з РФ, презентував новий вірш, що викликав обурення серед росіян.

Популярний актор, який втік від режиму Кремля, висміяв росіян і назвав їх "рабами"

Дмитро Назаров (фото з відкритих джерел)

У своєму поетичному творі Назаров висловив свої думки щодо теперішнього стану Росії, зазначивши, що його батьківщина перебуває у своєрідному полоні. Актор мріє про іншу Росію і вірить у падіння путінського режиму.

"Я борюся за рідну вітчизну, не за ту, що сьогодні в полоні. Не за ту, що в обіймах марксизму, задихаючись, летіла на дно. Не за ту, що пороли батогами, рвали ніздрі, знехтувавши наготу, що, бунтуючи, горіла вогнищами. Я борюся за Росію не ту. Не за ту, що за панську милість, кріпосне любила ярмо. А за ту, що ще не склалася і не змила нещастя клеймо", – зачитав Назаров рядки свого вірша.

Цими словами Дмитро вкотре підкреслив своє неприйняття законів та звичаїв, що панують в РФ, називаючи росіян, які продовжують жити за правилами Кремля, "рабами", готовими на все заради свого "пана".

"Я за батьківщину ту, що оспівана дикою, казковою, російською поголоскою, і сльозами захвату поета, і мрією про кохання вічне. Пояснюю жорстоко і прямо всім, хто це не може зрозуміти, адже в кожного є своя мама. То до чого ж тут батьківщина-мати? Не вітчизна нас судить, а судді. Наша батьківщина ніжно груба, територія, життя і всі люди. Значить, батьківщина — це доля. Ні не матір, не дитя пропаганди, наша батьківщина — це доля. Я брехнею перегодований до гланд. Хрест покладено класти від чола", – так завершив свою поезію артист.

Такий вірш викликав обурення серед росіян, які підтримують кремлівські наративи. Вони різко висловилися в бік Назарова, називаючи його "тарганом".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російському актору, який розкритикував війну проти України, погрожують

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини