Головна Новини Світ Росія Популярний російський актор закликав окупантів припинити вбивати
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний російський актор закликав окупантів припинити вбивати

Дмитро Назаров з початку війни засуджує агресію РФ

2 вересня 2024, 23:25
Поділіться публікацією:

 Російський актор Дмитро Назаров, який засудив напад Росії на Україну та залишив країну-агресора, опублікував новий вірш, в якому закликає росіян утриматися від насильства.

Популярний російський актор закликав окупантів припинити вбивати

Дмитро Назаров (фото з відкритих джерел)

Нещодавно у Назарова були виступи в Грузії. Під час салюту на вулиці в Батумі він вирішив прочитати свій новий вірш. Актор знову намагається звернутися до окупантів, які щодня обстрілюють українські міста та вбивають мирних людей.

"Салют для зла недосяжний! В ньому нема ані каплі СВО. Нумо в небо постріляємо, не вбиваючи нікого", – сказав Назаров і опублікував відео у своєму Instagram.

Проте російські Telegram-канали почали висміювати заклики Назарова. Вони поширили інформацію, що актор нібито виконує "антивоєнну методичку".

"Назаров зі своєю творчістю дістався тепер і до Батумі. Там він і його дружина дали концерт "Ля Мур-Мур", на якому прочитали свої байки російською та французькою мовами. Назаров також не забув про антивоєнну методичку – один з віршів він прочитав на вулиці", – написали російські ЗМІ.

Крім того, під відео у соцмережах з'явилася критика від російських підписників.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російському актору, який розкритикував війну проти України, погрожують. За словами актора Дмитра Назарова, що критично оцінив діяльність  кремлівського режиму і його війну проти   України,  йому тепер адресують свій негатив мешканці РФ.  Зірковий актор  серіалу "Кухня" зізнається, що через свої погляди отримує послання з погрозами, які адресуються не тільки йому, але й дружині . 

Ці послання стали частішими за останні два місяці, відколи артиста  звільнили з театру імені Чехова. За цей час Назаров  все більше розповідає журналістам, що він засуджує цю війну, а ще неодноразово оприлюднював в мережах власні вірші про життя в РФ і роль російської пропаганди. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини