Головна Новини Світ Росія Популярного російського тіктокера відправлять на фронт вбивати
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярного російського тіктокера відправлять на фронт вбивати

Мілохін посмів мати відмінну точку зору

14 вересня 2023, 23:10 comments1094
Поділіться публікацією:

В Російській Федерації мало кому відома керівник  Ліги безпечного Інтернету Катерина Мізуліна просить представників російського Міністерства оборони  призвати відомого Тіктокера Даню Мілохіна на строкову службу до війська.

Популярного російського тіктокера відправлять на фронт вбивати

Даня Мілохін (фото з відкритих джерел)

 Як інформує  Медуза, в своєму  повідомленні  росіянка каже, що  до цього блогер, перебуваючи за кордоном  "засмутив багатьох росіян русофобськими заявами", бо не підтримує військове вторгнення   в Україну. Мізуліна заявляє, що  перебування у війську  буде  сприяти патріотичному перевихованню Мілохіна і "молода людина зможе зі зброєю в руках довести на ділі свою вірність і відданість нашій Батьківщині".

Проте названа  "молода людина" виявилась  розумною. Ввечері 11 вересня  опальний блогер  вилетів  з "батьківщини" в Дубай.

"О 23:18 він перетнув кордон в аеропорту Внуково. Це результат консолідації та єднання громадянського суспільства, про яке говорить наш президент. Дякую всім за підтримку, працюємо", — повідомила  ця путіністка. Після цього російські  пропагандистські ЗМІ ще повідомили, що Даня  Мілохін  знаходиться на військовому обліку в Краснодарському краї  з 2018 року. Всі ці роки підстав для відстрочки в блогера не було.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російського актора, який виступив проти війни в Україні, замінили на віртуальну копію. У другому сезоні російського серіалу "Контакт" обличчя актора Максима Віторгана замінили на дипфейк — зображення, згенероване нейромережами, а його ім'я вирізали з титрів. Увагу на це звернув телеграм-канал "Російське кіно у топі". 

На опублікованому скріншоті видно, що обличчя Вітторгана було змінено, але в ньому вгадуються риси артиста. Віторган іронічно назвав те, що сталося великою "художньою та ідеологічною перемогою".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини