Головна Новини Світ Росія Поранений "у дупу" пригрозив Макрону і Франції
commentss НОВИНИ Всі новини

Поранений "у дупу" пригрозив Макрону і Франції

Колишній керівник "Роскосмосу" Дмитро Рогозін надіслав лист з «сюрпризом» і погрозами Еммануелю Макрону

4 січня 2023, 17:17
Поділіться публікацією:

Колишній очільник "Роскосмосу" Дмитро Рогозін надіслав лист і уламок снаряда, який витягнули з його сідниці, президентові Франції Еммануелю Макрону. Цей лист на ім'я французького посла в Російській Федерації поранений розіслав також російським ЗМІ, пишуть "Коментарі".

Поранений "у дупу" пригрозив Макрону і Франції

Екс-глава Роскосмосу надіслав президентові Франції осколок зі своєї сідниці

Рогозін заявив, що його під час святкування дня народження в окупованому Донецьку поранили з французької гаубиці Caesar. Бідкається, що "отримав важке поранення" у плече зі снаряда, "випущеного французькою 155-мм самохідною артилерійською установкою Caesar". І скаржиться на те, що ледь не став "нерухомим інвалідом", або взагалі не розпрощався із життям.

Самопризначений "військовий консультант" назвав Францію "однією з найбільш кровожерливих держав у Європі". За словами Рогозіна, Франція "підкорилася диктату Вашингтона і стала маріонетковою державою на кшталт уряду Віші, який обслуговував найнижчі інстинкти гітлерівців". Не обійшлося у листі й без згадок "французької зброї та французьких найманців", які вбили на Донбасі "сотні людей".

"Пане посол, що творить Франція, що ви робите в конфлікті, який розпалили між слов'янськими народами західні політики? Сподіваюся, Ви розумієте міру своєї особистої відповідальності за ці вбивства! Ви ж надзвичайний і повноважний представник П'ятої Республіки, Вам і відповідати", - йдеться у листі.

Поранений "космонавт" також пригрозив Парижу: "ніхто не уникне відповідальності за військові злочини Франції, США, Великої Британії, Німеччини та інших країн НАТО на Донбасі".

Як писали "Коментарі", 23 грудня 2022 року ексглаву Роскосмосу Дмитра Рогозіна, який отримав поранення в Донецьку, оперативно доставили до Москви, тому що медикам у донецькому госпіталі так і не вдалося витягти з його тіла осколки снарядів. Кажуть, лікарі в Донецьку та Ростові-на-Дону "не наважилися робити операцію пораненому Рогозіну через її складність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини