Головна Новини Світ Росія Постачальники останньої надії Путіна: Де РФ шукає зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Постачальники останньої надії Путіна: Де РФ шукає зброю

Москва намагається забезпечити своє військо за допомогою таких країн як Іран та КНДР. Втім, США ввели санкції за посередництво в такій угоді

30 березня 2023, 20:51
Поділіться публікацією:

Намагання Кремля усіма методами й способами відновити втрачену на полі бою військову техніку, все більше зводяться нанівець. Перешкоджають йому заміщувати втрачене військове обладнання постачанням сучасних технологій і США, пишуть "Коментарі".

Постачальники останньої надії Путіна: Де РФ шукає зброю

ВПК Росії не здатний забезпечити армію, тож Кремль пішов «по світах»

"Росія втратила більш як 9000 одиниць важкої військової техніки з початку війни і, частково завдяки багатостороннім санкціям та експортним обмеженням, Путін все більш відчайдушно намагається їх замінити", — заявила міністр фінансів США Дженет Єллен, коментуючи нові санкції США.

Міністерство фінансів США у четвер запровадило санкції проти громадянина Словаччини Ашота Мкртичева за спроби провести угоду з продажу зброї між Росією та КНДР. У відомстві Мкртичева звинувачують в тому, що він намагався отримати десятки одиниць зброї та боєприпаси для Росії в обмін на постачання комерційної авіації, сировини та товарів для КНДР.

"Такі схеми, які намагався втілити Мкртичев показують, що Путін звертається до постачальників останньої надії, таких як Іран та КНДР. Однак США віддані тому, щоб зменшувати можливості військово-промислового комплексу Росії, а також протидіяти спробам РФ обходити санкції та отримувати військове обладнання від КНДР, або будь-якої іншої держави, яка готова підтримувати її війну в Україні", — додала Єллен.

У відомстві ж нагадали – більш як 30 країн обмежують можливості Росії "заміщувати втрачене військове обладнання постачанням сучасних технологій". США та інші країни надають сучасну зброю Україні, щоб допомогти їй захиститись від російської жорстокої війни.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що всі на Заході прекрасно розуміють, що в Росії немає нічого принципово нового в озброєнні. Є ядерна зброя і тому Кремль починає знову грати в ігри “ми кудись знову щось розмістимо, і в крайньому разі завдаватимемо ударів за допомогою цієї ядерної зброї”.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, на скільки часу в Росії вистачить сили воювати в Україні.

Читайте також на сайті "Коментарі" – кіберстійкість: Як в Україні збираються захищати інформаційні системи Сил оборони.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини