Головна Новини Світ Росія Постріли з винищувачів у Балтійському морі: що робить Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Постріли з винищувачів у Балтійському морі: що робить Росія

Росіяни проводять військові навчання у Балтійському морі та здійснюють вогонь по крилатим ракетам.

27 червня 2023, 09:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російське міністерство оборони проводить тактичні навчання своїх винищувачів над Балтійським морем. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Постріли з винищувачів у Балтійському морі: що робить Росія

Російський літак Су-25. Фото з відкритих джерел

Росія заявила, що проводить військові навчання у Балтійському морі з застосуванням бойових літаків та стрільби з них по мішенях.

"Екіпажі винищувачів Су-27 Балтійського флоту здійснили вогонь з бортового озброєння по крилатим ракетам і макетам літаків противника", — заявили в Міноборони РФ.

Заявлена основна мета військових навчань це підготовка екіпажів до бойових вильотів та спеціальних завдань. Крім підвищення кваліфікації пілотів, російські льотчики також проводять постійне бойове чергування поблизу повітряного простору Калінінграду.

Це вже другі військові навчання Росії у червні цього року у Балтійському морі. З 5 до 15 червня російські війська проводили навчання під командуванням віцеадмірала Володимира Воробйова, що є командувачем Балтійського флоту. Тоді у військових навчаннях взяло участь близько 40 кораблів, 25 літаків та тисячі солдатів російської армії. Крім Балтійського моря росіяни проводили навчання і на полігонах у Калінінградській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Сполучених Штатах вказали на кількість пошкоджених та знищених американських БМП Bradley в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що у Росії вигадали новий привід, щоб продовжувати війну в Україні. Цього разу очільник Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін заявив про необхідність захистити Києво-Печерську лавру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини