Головна Новини Світ Росія Повідомили, скільки дронів-камікадзе замовила РФ в Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Повідомили, скільки дронів-камікадзе замовила РФ в Ірану

Росія замовила в Ірані 2400 дронів-камікадзе

11 жовтня 2022, 18:51
Поділіться публікацією:

РФ замовила 2400 дронів-камікадзе в Ірані. Ці дрони використовують на війні в Україні. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на  заяву президента України Володимира Зеленського.

Повідомили, скільки дронів-камікадзе замовила РФ в Ірану

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Володимир Зеленський повідомив, що українські воїни майже щогодини збивають дрони-камікадзе з Ірану.

"Одних лише "Шахідів" Росія замовила в Ірані 2400 штук", — сказав Зеленський.

Глава держави повідомив, що про це проінформувала українська розвідка. Відтак, наша держава має мати достатньо систем протиповітряної, протиракетної оборон та ракет до них. Ці системи мають бути інтегровані з українськими системами оборони.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія випустила шість різних типів ракет по Україні. 10 жовтня Російська Федерація вчинила терористичний масовий обстріл українських міст. За повідомленням Управління стратегічних комунікацій України РФ випустила 84 ракети, з яких ППО збило 43. Управління стратегічних комунікацій оприлюднило, які саме типи ракети було випущено по Україні, їх виявилось шість типів: Х-101, Х-555 "Калібр" "Іскандер" ракетні комплекси С-300 зенітні ракети "Торнадо-С" Таким чином масована атака проводилась різними типами ракет, які були випущенні з землі, повітря та акваторій Чорного і Каспійського моря. "Калібр" — може запускатися з кораблів, підводних човнів і літаків та використовуватися для ураження морських і наземних цілей. Х-101 — це маневрена ракета вагою приблизно 2,5 тонни і запускається з літака. Як і Х-101, ракета Х-555 є зброєю російських бомбардувальників Ту-95 і Ту-160. Це модифікована вдосконалена версія крилатої ракети Х-55, яка надійшла на озброєння російської армії в 2004 році.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини