Головна Новини Світ Росія "Повинна стояти на колінах": в Росії з ненавистю відповіли на заяву Барбари Брильської
commentss НОВИНИ Всі новини

"Повинна стояти на колінах": в Росії з ненавистю відповіли на заяву Барбари Брильської

Сергій Сосєдов гнівно висловився на адресу актриси

19 лютого 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Зірковій польській актрисі  Барбарі  Брильській дісталося  від  російського  музичного  критика  Сергія Сосєдова, що накинувсь на  неї  після  її публічної позиції, де актриса  різко висловилась, розкритикувавши російську владу і  засудила  війну  на українській території.

"Повинна стояти на колінах": в Росії з ненавистю відповіли на заяву Барбари Брильської

У Росії накинулися на Барбару Брильську (фото з відкритих джерел)

За словами путініста, Брильська має   бути вдячна РФ за  власну зіркову  популярність, адже стала відомою після зйомок  фільму "Іронія долі, або З легким паром".

"Ну вже, хто б в'якав, Господи? Приїхала звідкись королева. З Польщі! Ну не смішила б людей. Нехай не виступає, не вякає. Вона перед Росією, так і напишіть, повинна на колінах стояти, тому що без РФ і Радянського Союзу вона — ніхто і ніщо, повний нуль", — прокоментував цю ситуацію російський критик   представникам  російських ЗМІ.

Соседов зазначив, що Брильська  має  поклонитись російським містам, зокрема Москві, Санкт-Петербургу, Іркутську і Липецьку.

"Спустилася з трапа літака і тут же встала на коліна", — виплескував  свої отруйні слова  на  Брильську представник РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Брильська назвала росіян "проклятим народом". Зірка польського кінематографу  Барбара Брильська підтримує  Лію Ахеджакову, яку почали "труїти" в Росії за її позицію, що засуджує повномасштабну війну. Героїня  кінофільму "Іронія долі" називає  мешканців  Росії "проклятим народом".  Ще Брильська радить Ахеджаковій  втікати з Росії. В  Москві  коментар Брильської   сприйняли негативно.  Посадовці від культури  вже знають якого "покарання"  заслуговує  Брильська. Заступниця  керівника комітету Держдуми з розвитку громадянського суспільства Ольга Занко пропонує  "стерти" роль актриси, яку вона виконує в  фільмі "Іронія долі".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sssss

20 лютого 2023, 00:37

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!----- http://redirect.sk/kiska


Новини